Kolumnemarkov x

Marko Didić: Napoli će do Lige prvaka, a Milan će remizirati

Piše PSD.
29. svibanj 2015. - 12:00
Bliži se kraj svih relevantnih nogometnih liga u Europi, a bliži se kraj i načinu igranja u ovoj našoj kolumni. Kada se iduće  sezone zahuktaju nogomenta prvenstva, više u kolumni neću igrati  sistem  5 od 7 parova,nnego ću krenuti na igranje pet parova u "glavu". 

Ljudi nisu navikli na sisteme,a on u biti jako malo donosi novaca, ako se ne pogode svi parovi i ako se dobro ne "posoli" ulog.  A da bi ga uopće igrao i imao kakvu -takvu dobit,moraš birati teške utakmice i velike koeficijente..

No o ovom novom načinu igranja,bit će više riječi u idućoj kolumni,a u ovoj idemo odraditi posao do kraja.

U siromaštvu ponude prvu utakmicu biram u Argentini između Quilmesa i kluba Pape Franje - San Lorenza. San Lorenzo ima mladu momčad,ali i agresivnu,a trener Edgardo Bauza se ne libi napasti protivnika,zato i jesu prvi  na tablici i igram njihovu novu pobjedu.

Na drugoj utakmici te lige između River Plate i Rosaria igram da će biti postignuta više od dva gola. Domaćini su umorni nakon utakmice sa brazilskim Cruzeirom koja ih je odvela  u polufinale Cope Libertadores i gosti će krenuti na umornu žrtvu. Ali ni umorni domaćin neće spavati pa tu očekujem- više od 2 gola.

Munchen 1860 je stalnim promjenama trenera i vrlo labilnim igračima došao u situaciju da se sada bori za goli opstanak ju njemačkoj drugoj ligi. Igraju u Kielu prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija sa prvakom jedne od  trećih liga Holsten Kielom i tu igram na pobjedu "zehcigera". 

U mirnoj utakmici švedske prve lige između Geflea i Hackena igram na pobjedu gostiju koji su izrazito napadačka ekipa. Klubovi su po kvaliteti i bodovima kao "blizanci" ali gosti imaju bolju kontru i na njih igram dvojku.

U utakmici između Atalante i Milana igram neriješen ishod. Atalanta je ostala u ligi,a Milan,  ne može nigdje u Europu jer su kompromitirali sezonu porazima od Sassuola u gostima i porazom od Genoe (1-3) kod kuće.

Na utakmici Napoli – Lazio igram pobjedu domaćina koji mu donosi nastup u Ligi prvaka u slučaju pobjede. Mobilizacija je velika,igrači su u karanteni od srijede,a Laziju je za isti cilj dovoljan i bod. Ipak Rimljani su čini mi se svoju šansu za treće mjesto propustili  u derbiju sa Romom kojeg su kući izgubili 1-2.

Na utakmici između varšavske Legije i Wisle iz Krakov agram da će prvo poluvrijeme biti završeno neriješenim ishodom.,Legija se muči sa realizacijom i većinom golove postiže iz prekida i jedanaesteraca,a veliki rival Wisla im svakako želi pokvariti šampionske ambicije.

Pet do sedam:

Quilmes – San Lorenzo 2

River Plate - Rosario više od 2 gola

Holsten Kiel - Munchen 1860 2

Gefle- Hacken 2

Atalanta- Milan x

Napoli – Lazio 1

Legija- Wisla prvo poluvrijeme x

SRETNO!

MARKO DIDIĆ