StoryEditor
Kolumnemarkov x

Marko Didić: Na Kantridi će pasti više od dva gola

Piše PSD.
14. kolovoza 2015. - 12:00
Prošla kolumna u kojoj smo krenuli igrati pet parova u glavu nije polučila uspjeh.Od pet sam promašio tri i tu se nema što pričati. Najveće negativno iznenađenje na tom mom tiketu je Arsenal,a najpozitivnije Bilićev West Ham kojeg sam debelo podcijenio. Zato ide iskrena isprika Slavenu Biliću.

Ovu kolumnu počinjem utakmicom Inter- Slaven Belupo gdje igram pobjedu gostiju koji su pod trenerom Željkom Kopićem unaprijedili i osmislili svoju igru na način da mogu pobjediti svakoga. Iako ovdje po statistici (Inter remizirao četiri utakmice,od toga tri kod kuće) bi trebao igrati neriješeno,ja vjeurujem u pobjedu "farmaceuta".

Tottenham će pobjediti Stokea koji je odlaskom vratara Begovića od nogometne utvrde postao manje težak i zahtjevan protivnik. Tetrijebovi su bili bolji od Manchester Uniteda protiv kojeg su nezasluženo izgubili dok se Stoke hrvao sa Liverpoolom na svom terenu i također izgubio jednim dalkeomtnim udarcem iz daljine.

Na Kantridi igram da će na utakmici Rijeka - Hajduk biti postignuta više od dva gola. Domaći su oslabljeni kao i gosti,a u ovoj utakmici oba protivnika misle da su bolji i da moraju pobjediti što će rezultirati skorom više od dva gola.

Rapid koji u četiri kola austrijske lige ima 12 bodova će pobjediti i Sturma u Grazu, akon što su "grazeri" optuhali prošlo kolo bečku Austriju kao da je nema. A prošli su u europskom predkolu i nizozemskog Ajaxa i na Prateru je općenarodno veselje. Njihov trener 45- godišnji Hrvat Zoran barišić( rodom iz okolice Mostara) izrasta u heroja kluba. Već dvije godine je tamo i posložio je momčad od koje svatko mora strahovati,pa naravno i Sturm.

Voluntari dočekuje Astru Giurgiu koja je izbacila Bilićev West Ham u predkolu europskih kvalifikacija a prošlo kolo je na svom terenu pobjedila i osramotila rumunjsku "zvijezdu" Steauu pobjedivši je 2-0. Bit će teško gostovanje za Astru jer je momčad dosta umorna ,ali vjerujem da su u stanju ostvariti pobjedu i dvojku na našem tiketu.

Kao što vidite,samo dvije utakmice,točnije dva para imaju koeficijent oko 1,80 dok su koeficijenti na sve ostale parove poprlično zamašni i zamamani( Belupo je 3,30, Rapid 2,20,Astra 2,20) pa se ne može govoriti o nekom kukavičluku u igranju. Još i da pogodim,kamo sreće. Ali ne smijemo se predavati.

Pet u glavu:

Inter- Slaven Belupo 2
Tottenham- Stoke 1
Rijeka- Hajduk više od dva gola
Sturm- Rapid 2
Voluntari- Astra Giurgiu 2

SRETNO!

Marko DIDIĆ

Izdvojeno

13. srpanj 2020 11:58