Kolumnemarkov x

Marko Didić: Igram na pobjedu Hajduka, sve drugo bilo bi čudo

Piše PSD.
23. listopad 2015. - 12:00
Nakon ovotjednog neuspjeha gdje sam od pet parova pogodio samo jedan,treba se pokušati osvjestiti te ću zbog toga igrati manje koeficijente na parove.Ali ću se truditi da ti parovi ovaj put i prođu.

U petak u Bundesligi skupi i preplaćeni Hoffenheim koji se nalazi na predposljednjem mjestu dočekuje HSV-a koji je par stepenica više na tablici. Na toj utakmici igram da će biti postignuta više od dva gola jer domaćin mora napasti,a i gosti znaju napraviti iznenađenje u gostima kao nedavno kada su pobjedili Ingolstadta.

I na utakmici Bayer Leverkusen - Stuttgart očekujem da će biti postignuta više od dva gola,jer su to obje ekipe koje napadaju i ne znaju kalkulirati.

Hajduk će zadržati dobar rezultatski niz te će na Poljudu pobjediti Lokomotivu jer sve drugo bi bilo veliko iznenađenje. Igrači su u dobrom tonusu,ali nam se čini da hajdukova mašina stane kada povedu,a to "lokosi"
mogu i kazniti. Na Poljudu će se i bila mašina razgraditi i igrati i kad povedu,a ne stati ako protiv Slaven Belupa.

Jurgen Klopp odkad je došao na čelo "crvenih vragova" još nije zabilježio pobjedu i ako želi malo povratiti svoju karizmu morat će pobjediti Southamptona. No kako to neće biti lako jer su gosti prije par kola u njegovom dvorištu pobjedili i jedan Chelsea,odlučujem se za opciju više od dva gola.Napadači Firmino i Benteke nisu još dali svoj puni doprinos od kada su potpisali za Liverpool i na Kloppu je da ih razbudi.

Gosti pak imaju također opasne napadače Pellea,Manea i Longa koji više proizvode golova nego liverpoolovi napadači.

Na utakmici između ove godine jakog Chieva i umornog Napolija ( igra u četvrtak Europsku ligu i pobjedio u gostima sa 1-4 danski Midtjylland) između dvoje i opcije više od dva gola.odlučujem se na ovu potonju. U to sam sigurniji nego u pobjedu gostiju,a koeficijent je isti 1,85.

Evo u ovoj kolumni nisam bio nešto hrabar i nisam ulazio u detaljne opise klubova i parova. Jer što to u biti znači čitatelja,ako ne pogodim parove?

Zato sam u reduciranim opisima nastojao se skoncentrirati na način da parovi iz ove kolumne prođu bez nekog velikog filozofiranja, bez obzira na ukupni koeficijent.

Pet u glavu:

1.Hoffenheim - HSV više do 2 gola
2.Bayer - Stuttgart više od 2 gola
3.Hajduk- Lokomotiva 1
4.Liverpool- Southampton više od 2 gola
5. Chievo- Napoli više od 2 gola

SRETNO!


MARKO DIDIĆ