StoryEditor
Kolumnefranina besida

Malo je nedostajalo da hajdukovci plate danak neiskustvu i umoru; Tudor žrtvovao rame za pobjedu

3. veljače 2016. - 17:25

Maskirni Hajduk ratnički do velike pobjede. Konačno su navijači malo europskog Hajduka vidjeli i uprvenstvu. Na kome prekinuti crnu seriju nego na staroj mušteriji Lokomotivi. Dugo su Splićani čekali na ovu pobjedu, ovaj put i povijesnu u maskirnim dresovima, a onda kada su konačno stigli nadomak nje gotovo su je na nevjerojatan način ispustili.

Malo je nedostajalo da hajdukovci plate danak neiskustvu i umoru. Nakon što su ozljedama i kartonima znatno oslabljeni Splićani propustili mnogo dobrih prilika da ubiju utakmicu već ranije Jefferson je pogrešnim dodavanjem zakuhao prvi pogodak domaćina, a onda je Tudor spasio izjednačenje startom na Doležalom nakon kojeg su domaći tražili najstrožu kaznu. No, to opuštanje pred kraj možda će ipak biti skupo plaćeno.

Samo nekoliko sekundi nakon što je spasio da ne bude 2:2 jučer vrlo razigrani Tudor nakon grubog prekršaja ostao je ležati na travnjaku te je morao iz igre. Nakon susreta imobilizirana mu je ruka (rame). Danas će na snimanje, ali ne zvuči nimalo dobro.

Pogotovo što je trener Damir Burić već ostao bez lijevog beka Pejića (ligamenti), a sada je stradao i desni Tudor. Bez obzira što stiže Velazquez kadar je sve tanji. I zbog svega toga na koncu i nije bilo prevelikog slavlja, izuzev onoga na travnjaku s Torcidom.

Šteta, jer su ga momci zaslužili. Od (nesretnog) Tudora koji iz susreta u susret izgleda sve bolje na desnom beku, magičnog dvojca Vlašić-Balić, preporođenog Caktaša, ubojitog Kiša...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2021 08:28