Igram na pobjedu Ibrahimovića i društva protiv Cityja

Piše Marko Didić
5. travanj 2016. - 12:00
ibr00

Cijelo drugo poluvrijeme, točnije od 47 minute čekam treći gol na utakmici poljskog prvenstva Legia - Lechia i nisam ga dočekao. Tako da za taj jedan gol (igrao sam više od dva gola na toj utakmici), prošla kolumna nije prošla.

Probat ću zato u ovoj prekovremenoj kolumni preko tjedna koju igram zbog Lige prvaka i  Europske lige postići bolju prolaznost neko preko vikenda.

Kako raste stupanj natjecanja, tako se koeficijenti na favorite smanjuju. Barcelona koja u zadnje dvije utakmice u prvenstvu ne zna za pobjedu dočekuje Atletico iz Madrida i tu igram jedinicu. Gosti dolaze bez Hernandeza i Tiaga, a upitni su Nguez, Godin, Gimenez i Carrasco.

Atletico tvrdo i čvrsto igra, Simenonove trupe nije lako dobiti, ali Barca će to morati ako ne želi ući u opako loš niz rezultata i ako želi povratit raspoloženje u klubu.

Zadnju utakmicu koju su dobili momci iz Wolfsburga bila je ona protiv Genta kada su tu belgijsku ekipu izbacili iz Lige prvaka, ali to je bilo gotovo prije mjesec dana.

Od tada Wolfsburg djeluje nemoćno, nezainteresirano,  a njegova glavna zvijezda Julian Draxler se otvoreno svađa sa suigračima što je bilo posebno vidljivo u sramotnoj partiji "vukova" protiv Bayera. Real će bez problema ovdje zabilježiti pobjedu, tako da igram dvojku na pobjedu kraljevskog kluba kojemu je poraslo raspoloženje do neba nakon pobjede nad Barcelonom.

Iako je Manchester City pružio odličnu partiju u Premiershipu protiv tvrdog Bournemoutha, na utakmici sa PSG nemaju nikakve, ili vrlo male šanse. PSG je doslovce razvalio Nicu sa 4-1, u dobroj su formi i ovdje igram jedinicu na Ibrahimovića i društvo.

U Europskoj ligi na utakmici portugalske Brage i ukrajinskog Šahtara igram opciju više od dva gola. Rudari su kiksali u ukrajinskom prvenstvu dvije utakmice protiv Vorskle i Dnypra i nije im baš za vjerovati, ali mislim da mogu pobjediti Bragu. Kako Braga neće spavati,nego napadati na ovoj utakmici igram više od dva gola.

Istu opciju igram na utakmici Borussije iz Dortmunda protiv Liverpoola. Trener gostiju Jürgen Klopp je stvorio žuto crnog diva i on će pokušati eutanazirati bočne kotnre žutih i dubinske prodore, ali će to biti teško i zato na ovoj utakmci igram opciju više od dva gola.

Pet u glavu

1. Barcelona - Atletico M. 1
2. Wolfsburg - Real 2
3. PSG - Manchester City 1
4. Braga - Šahtar više od 2 gola
5. Borussia - Liverpool više od 2 gola

SRETNO!