StoryEditorOCM
Izbori 2021predstavljanje kandidata

SDP-ov tandem za Makarsku: ‘Neopterećeni smo prošlošću, imamo iskustvo iz realnog sektora i želju i znanje da napravimo zaokret kakav grad zaslužuje‘

26. travnja 2021. - 14:15

Javnosti se prošlog petka ispred česme na Kalalargi predstavila Antonia Radić Brkan, nezavisna kandidatkinja za zamjenicu Zorana Paunovića, SDP-ova kandidata za gradonačelnika Makarske. Antonia je poznata kao uspješna direktorica, poduzetnica s dugogodišnjim iskustvom u turizmu i destinacijskom menadžmentu, i sada ulazi u izbornu utrku uz Paunovića.

Uvodnu riječ na predstavljanju imao je gradonačelnički kandidat Paunović, koji je kazao kako je sretan što je uz njega osoba koja svojim moralom, uvjerenjima i djelovanjem može uistinu biti na ponos našem gradu.

– Siguran sam da ćemo zajedno donijeti Makarskoj novu energiju i snagu za razvoj i napredak. Antonia i ja oduvijek dobro funkcioniramo kao tim i veselim se zajedničkom radu za dobrobit našega grada – kazao je Paunović.

Iskustvo iz Zagreba

Potom se javnosti obratila Radić Brkan, kazavši da kroz rad u poduzetničkim vodama zna koliko uspješno vođen grad može olakšati život i pomoći svojim ljudima, te je naglasila kako je raduje biti dijelom tima za Makarsku, zajedno s kolegama s liste SDP-a za Gradsko vijeće, koji će im biti potpora u radu. Naglašavajući iskustvo u velikim projektima poput Adventa u Zagrebu i suradnju s hotelijerima na Makarskoj rivijeri, Radić Brkan kazala je kako se nada da će opravdati povjerenje koje joj je dao Zoran Paunović.

– Nadam se da će Makarani prepoznati našu energiju i volju. Neopterećeni smo prošlošću, imamo iskustvo iz realnog sektora i želju i znanje da napravimo krajnje potreban zaokret kakav Makarska zaslužuje – kazala je Radić Brkan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 08:30