StoryEditorOCM
Izbori 2021NOVI PRISTUP

Puljak uoči izbora: Nadam se stabilnoj većini u Gradskom vijeću, nećemo se dati ucjenjivati od nikoga! HDZ, SDP i Kerum su se urotili protiv građanskog Splita

Piše PSD
14. svibnja 2021. - 11:08

Ivica Puljak, kandidat Centra za gradonačelnika Splita, zajedno sa svojim zamjenicima Antoniom Kuzmanićem i Bojanom Ivoševićem pozvao je na današnjoj konfernciji za novinare građane da izađu na izbore i daju im svoj glas.

image
Tom Dubravec/Cropix

Na novinarsko pitanje hoće li koalirati s SDP-om nakon što je Ante Franić prozvao Puljka da je osim one koja je javno objavljena, bilo još ustaških pjesama, odgovorio je:

- Gospodin Franić zadnjih dana vrlo agresivno istupa, ne namjeravam mu odgovarat, tu sam temu završio. Ta je stranka zaista pala na niske grane - kazao je.

Što se tiče koalicije naglasio je kako će Centar svima, osim HDZ-u i Kerumu ponuditi jednu drugu vrstu suradnje koja ne uključuje političku trgovinu.

image
Tom Dubravec/Cropix

- Nadam se stabilnoj većini i nećemo se dati ucjeniti od nikoga. Nitko se neće zaposliti preko veze, neću butigu u svoju politiku - još je jednom ponovio.

Na napade kojima je izložen zadnjih dana kaže kako je očito da stižu iz redova HDZ-a SDP-a i Keruma.

- Svi su se oni ujedinili protiv građanskog progresivnog Splita - kazao je i dodao kako je uvjeren da ta podmetanja ne dolaze od njegovih bivših partnera iz Pametnog za Split i Dalmaciju kazavši kako smatra da se nisu spuštale na te razine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 19:24