StoryEditorOCM
Izbori 2021Izbori 2021.

Nezavisni Dario Sršen najavljuje Slivanjsko ljeto !

Piše Stanislav Soldo
9. travnja 2021. - 13:24
Izbori 2021
Nezavisni kandidat za načelnika Općine Slivno na predstojećim lokalnim izborima Dario SršenStanislav Soldo

Nezavisni kandidat za načelnika Općine Slivno na predstojećim lokalnim izborima Dario Sršen ističe kako je nevjerojatno da za općinu u kojoj se gradi jedan od najvećih infrastrukturnih projekata u povijesti države, Pelješki most, gotovo nitko u Hrvatskoj nije čuo.

- Njegova gradnja daje mogućnost za daljnji razvoj turizma i prepoznatljivosti naše Općine, ali trenutna vlast kao da nije svjesna prilike koja joj leži u krilu. Ili nije svjesna ili jednostavno ne zna što s njom učiniti. A ne može se reći ni da nema novca za projekte, jer proračun Općine posljednjih godina iznosi i po sedam do osam milijuna kuna što su veliki iznosi za jednu malu općinu- smatra Sršen te najavljuje manifestaciju Slivanjsko ljeto koja obuhvaća kulturna, sportska i zabavna događanja i to ne samo u mjestima koja se nalaze na obali i žive od turizma.

- Na toj manifestaciji mali poljoprivredni proizvođači ljeti imaju štandove za prodavanje voća i povrća u onim mjestima koja turisti najviše posjećuju što će potaknuti male poduzetnike i obrtnike na otvaranje poslova. Obiteljima s više djece dodatno će se smanjiti komunalna naknada te isplaćivati veće naknade za svako novorođeno dijete. Takvo Slivno nagrađuje svoje darovite učenike i prati ih kroz njihovo obrazovanje. U tom Slivnu, mlade obitelji žele živjeti- zaključuje Sršen. S.Soldo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:48