StoryEditorOCM
Izbori 2021LOKALNI IZBORI |

UZ POTPORU PETROVA I GRMOJE Dr. Nikica Hajvaz, specijalist radiologije, Mostov je kandidat za gradonačelnika Metkovića

Piše Stanislav Soldo
6. veljače 2021. - 12:17

Dr. Nikica Hajvaz, specijalist radiologije kandidat je Mosta za gradonačelnika Metkovića na lokalnim izborima. Obznanjeno je to na tiskovnoj konferenciji u subotu u Metkoviću na kojoj su potporu dr. Hajvazu dali saborski zastupnici Mosta, Božo Petrov i Nikola Grmoja.

Istaknuto je da je dr. Nikicu Hajvaza odlikovao prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman medaljom "Ljeto 95" i Ordenom hrvatskog trolisa.

- Ljude u Metkoviću se nastoji učiniti ovisnima o lokalnoj vlasti. Trenutna vlast je zaustavila sve mostove započete projekte-kazao je dr. Hajvaz.

- Metković je mali grad kojega su napustili stručni ljudi i zato su nam svi bitni bez obzira na stranačku pripadnost. Metković ima puno prilika ali i nereda kojega je prouzročila sadašnja vlast, što populizmom, nečinjenjem i pogodovanjem određenim lobijima. U metkoviću vlada strah od vlastitog mišljenja i sa time se svakodnevno susrećemo. Brojni Metkovci se boje javno istupiti i progovoriti o mnogim nepravilnostima jer ih je strah za svoju egzistenciju. Boje se da neće proći na natječaju za posao, bje se šikaniranja na poslu. Upravo zato sam se odlučio kandidirati jer baš takve stvari treba promijeniti-ustvrdio je dr. Hajvaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. travanj 2024 16:32