StoryEditorOCM
KorčulaOTOK ZAVIJEN U CRNO

Korčulanski sportski klubovi opraštaju se od tragično preminulog Davida: ‘Osim što je bio dobar igrač, bio je još bolji čovjek i prijatelj‘

Piše Dv
28. siječnja 2023. - 16:27

Korčulanski sportski klubovi opraštaju se od 20-godišnjeg Davida Trifkovića koji je u subotu u ranim jutarnjim satima tragično izgubio život u prometnoj nesreći u Veloj Luci.

- Tužna vijest u ranim jutarnjim satima pogodila je Velu Luku i Hajduk. Teška prometna nesreća dogodila se na ulazu u Velu Luku u kojoj je život izgubio naš mladi igrač David Trifković. David je u svojoj nažalost prekratkoj karijeri u bijelom dresu sudjelovao u prošlogodišnjem osvajanju prvog mjesta u 2. ŽNL DN. Iskrena sućut obitelj Trifković, a naš David neka počiva u miru! - napisali su na Facebook-stranici Nk Hajduk 1932 Vela Luka, napisali su na stranicama NK Hajduk 1932 Vela Luka.

Također, riječi sućuti obitelji, prijateljima i poznanicima uputio je i Vaterpolo klub Vela Luka.

- Danas nas je u ranojutarnjim satima iznenadno napustio naš dugogodišnji igrač David Trifković. Osim što je bio dobar igrač, David je bio još bolji čovjek i prijatelj te će nam ostati svima u lijepom sjećanju. U ime Vaterpolo kluba Vela Luka izražavamo iskrenu sućut članovima obitelji. Počivao u miru Božjem, stoji u postu Vaterpolo kluba Vela Luka.

23. travanj 2024 17:22