StoryEditorOCM
KonavleNETKO SE BAŠ POTRUDIO

Konavle izlijepljene porukama potpore velikom protivniku covid-potvrda

Piše DV
10. siječnja 2022. - 11:28

Po Konavlima su tijekom vikenda na više mjesta osvanuli plakati potpore Marku Franciškoviću, pritvorenom potkraj prošle godine zbog poticanja na terorizam na nedavnim prosvjedima ptoriv covid potvrda.

'Danas Marko Francišković - sutra ti i ja', ' Marko - junak a ne terorist', stoji na naljepnicama u znak potpore aktivistu koji je nedavno uhićen zbog optužbi da je u više navrata i u javnim istupima te u forumima javno poticao na terorizam, odnosno nasilno rušenje institucija Republike Hrvatske.

- U svim svojim istupima na javnim skupovima i videosnimkama ogradio sam se od bilo kakvoga nasilja. Samo sam iznosio svoje ideje koje su propagandne naravi radi predstojeće ekonomske krize i kolapsa svjetskih razmjera- opravdao se Francišković.

Dodao je kako je u izjavama koristio metafore koje je koristio i u svim knjigama te da očito njegove metafore nisu svima razumljive jer one nemaju doslovno značenje. Francišković je pojasnio i kako se na političko djelovanje odlučio jer smatra da sada vlada jednoumlje.

Očito je da u Konavlima ima poklonika.

23. travanj 2024 20:59