StoryEditorOCM
KonavleNEKA SU IM SIGURNE CESTE

Ispred klupskih prostora Moto kluba Dvije rote u Čilipima don Tiho Šakota blagoslovio motore, okupljeni su se sjetili svih preminulih prijatelja pa i svog počasnog člana don Stipe Kordića

Piše DV
10. travnja 2022. - 19:12

Večeras je ispred klupskih prostora Moto kluba Dvije rote u Čilipima obavljen tradicionalni blagoslov motora. Događaju su uz konavoske bikere prisustvali i motoristi prijatelji iz drugih klubova, kao i mnogi vlasnici ljubimaca na dvije rote.

S obzirom da je veliki prijatelj i počasni član kluba, don Stipe Kordić preminuo nakon kratke bolesti, blagoslov motora i bikera predvodio je don Tiho Šakota.

image
Tonći Plazibat/Cropix

- Hvala svim našim prijateljima, ljubiteljima motora, koji su i ove godine u velikom broju došli na blagoslov u Čilipe. Hvala don Tihu Šakoti koji nam je ove godine udijelio milost Gospodina te se skupa s nama prisjetio svih prijatelja koji nisu više s nama. Minutom šutnje prisjetili smo se našeg pokojnog počasnog člana don Stipe Kordića koji je nažalost preminuo nakon kratke i teške bolesti. Neka su nam svima sigurne ceste! Ostaje nam danas jedino uživati u svirci čak tri benda, Dvije Rote, PoBidona i Last caress! - napisali su na Facebook-stranici MK Dvije rote.

MK Dvije Rote je kao i svake godine organizirao roštilj za okupljene, uz piće po popularnim cijenama na koje su slavlčjenici naviknuli.

image
Tonći Plazibat/Cropix

Ove godine za zabavu će se pobrinuti ne jedan nego dva benda - Vokalni-instrumentalni sastav Dvije Rote koji je premijerni nastup imao upravo na prošlogodišnjem blagoslovu, a uz njih zabava je zajamčena i uz sastav Pobidona. Na tradicionalnom blagoslovu prije otvorenja sezone vožnje motora nastupa i Last caress.

Organizatori su se pobrinuli i za održavanje malog sajma polovne moto opreme na kojemu može sudjelovati svatko tko ima nešto za prodati kolegama bajkerima.

 

24. travanj 2024 01:18