StoryEditorOCM
DubrovnikPETRA O PLEMENITOJ AKCIJI

ZAHVALA DUBROVAČKOM Indira već sutra stiže u Dubrovnik, kreće na rehabilitaciju

Piše dv
23. siječnja 2019. - 17:48
Nakon što je Indiri i njezinoj majci osiguran besplatan smještaj i rehabilitacija u Klinici Glavić, Dubrovačkom vjesniku stigla je zahvala od Petre Ružman Puntarić, inicijatorice akcije za pomoć djevojci iz priloga prošle emisije 'Provjereno' Nove TV.

- Uz vašu pomoć, jako se puno dragih ljudi javilo koji su nam ponudili sve vrste pomoći! Tako smo našli smještaj za Indiru i njenu majku u Dubrovniku do 1. svibnja. Dnevni prijevoz je ponudila jedna dubrovačka udruga i još mnogo dragih ljudi! Prijevoz od Zagreba do Dubrovnika je isto ponudio jedan gospodin, no zbog njegovog gustog rasporeda smo odlučili da je bolje da ne čekamo jer dr. Glavić smatra da je bolje što prije krenuti s terapijom! Mame iz Dubrovnika su se organizirale da brinu o namirnicama i potrepštinama Indire i njene mame Mirjane... Nemam riječi! Jako sam ponosna i sretna i hvala vam svima, od srca. Bila sam zaista ganuta do suza - napisala je Petra u zahvali.

Najavila je kako Indira s mamom kreće za Dubrovnik autobusom iz Karlovca danas u 21:55 i već sutra ujutro stiže u Grad.
- Neka im je sa srećom i sa željom da Indira ustane iz kolica, šaljem svim građanima našeg najljepšeg Grada - veliki zagrljaj! - istaknula je Petra.

Akcija je ostvarena ni 24 sata nakon što je objavljeno da je dubrovački neurolog dr. Joško Glavić ponudio besplatnu rehabilitaciju za sedamnaestogodišnju djevojku. Pervanovo d.o.o. je tvrtka koja je Indiri i majci ponudila smještaj.



 
20. travanj 2024 14:54