StoryEditorOCM
DubrovnikDRAMA NA ŠIPANU |

FOTO/ VREMEŠNA POSTIRA NASUKALA SE TIJEKOM MANOVRE: Traje tegalj ka rivi u Suđurđu, putnici u šoku!

Piše Ahmet Kalajdžić
25. listopada 2021. - 12:38

Kako smo neslužbeno doznali od čitatelja koji se nalazi na putničkom brodu "Postira" u sastavu obalne flote našeg brodara "Jadrolinije", spomenuti je brod doživio manju havariju i došlo je do nasukavanja na jedan škoj, neposredno na ulazu u luzku Suđurađ.

image
Postora se nasukala u Suđurđu
Čitatelj

Prema riječima očeviudca koji je iz razumljivih razloga zamolio anonimnost, "Postira" je prije tri dana imala manju havariju tijekom koje je u manjoj mjeri oštetila mul. Danas oko podneva, kad je na redovitoj prugi iz Suđurđa trebala isploviti prema Dubrovniku, tijekom šijanja joj je otkazala manovra te se tom prigodom nasukala na Plošni škoj koji je neposredno u blizini Suđurđa. Tada mu je u pomoć prišao izletnički brod "Zrinka" i uzeo ga u tegalj- rekao nam je očevidac i dodao kako se "Postira" tada ponovno nasukala, ali ovaj put na lanternu, odnosno lučko svjetlo te dodao kako u ovom trenutku traje tegljenje broda ka rivi u Suđurđu.

image
Brod Postira nasukao se na Šipanu
Čitatelj

Neslužbeno smo doznali da se "Postira" na lanternu naslonila zbog manjih tehničkih problema, a nastala šteta je minimalna.

19. travanj 2024 14:58