StoryEditorOCM
DubrovnikŽUPANIJSKI STOŽER CZ|

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji 10 novih slučajeva COVID-a 19, jedna Konavoka preminula

Piše DV
26. rujna 2020. - 10:26
U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je deset novih slučajeva zaraze koronavirusom, priopćili su u subotu iz županijskog Stožera CZ. Riječ je o četiri muške i dvije ženske osobe iz Dubrovnika od kojih je za njih pet utvrđena epidemiološka veza, jednoj muškoj i jednoj ženskoj osobi iz Slivna te jednoj muškoj osobi iz Metkoivća sa također utvrđenom epidemiološkom vezom kao i jednoj muškoj osobi koja nema prebivalište na području naše županije.
Preminula je jedna ženska osoba iz Konavala (1955. godište), a izliječeno je osam osoba i to tri iz Dubrovnika, dvije iz Metkovića te tri osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije. U OB Dubrovnik hospitalizirano je 15 osoba pozitivnih na koronavirus, od čega su na respiratoru dvije osobe. Od početka pandemije analizirano je 13 765 uzoraka.
U samoizolaciji je 347 osoba, a u posljednja 24 sata nema utvrđenih slučajeva kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 80 slučaja kršenja samoizolacije.
19. travanj 2024 09:20