StoryEditorOCM
DubrovnikOTVORENI NATJEČAJI

Traže se komunalni redari u Dubrovniku i voditelj odsjeka za financije u Opuzenu. Evo kolike su plaće i kolika je razlika u osnovici

Piše SR
6. lipnja 2023. - 13:17

Grad Dubrovnik raspisao je natječaj za zapošljavanje četiri referenta - komunalna redara na neodređeno vrijeme u Upravni odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu. 

U opisu poslova, među ostalim, stoji kako će nadzirati provedbu odredaba Odluke o komunalnom redu, obavljati poslove sukladno Zakonu o građevinskoj inspekciji, izricati mandatne kazne, donositi prekršajne naloge, uklanjati protupravno postavljene predmete s javne površine, itd.

Osnovna plaća za ovaj posao u Gradu Dubrovniku iznosi 962 eura bruto. Riječ je o osnovnoj plaći, bez pripadajućih dodazaka, a ona se uvećava za 0,5 posto za svaku navršenu godinu radnog staža. Inače, osnovica za obračun plaća u Gradu Dubrovniku iznosi 520 eura, a koeficijent složenosti poslova za koji je raspisan natječaj je 1,85.

Prijavljene kandidate očekuju provjera znanja i sposobnosti pisanim testiranjem. S kandidatima koji ostvare najmanje 50 posto ukupnog broja bodova na pisanom testiranju provest će se intervju.

Grad Opuzen traži voditelja Odsjeka za proračun i financije na neodređeno vrijeme. Osnovna plaća za ovo mjesto je 1.235,12 eura, uvećana za 0,5 posto na svaku godinu staža. Zanimljiva je usporedba osnove za obračun plaća zaposlenih u Gradu Opuzenu u odnosu na Dubrovnik. Ona iznosi 343,09 eura, odnosno 176,91 eura manje nego u Dubrovniku. Koeficijent složenosti poslova voditelja Odsjeka za proračun i financije je 3,6.

24. travanj 2024 20:36