StoryEditorOCM
DubrovnikHALO, IMA LI KOGA?

‘Riječ je o šahtu u nadležnosti teleoperatera, a isti se obvezao početkom sljedećeg tjedna postaviti zamjenski poklopac‘. Otada je prošlo pet tjedana

Piše DV
24. rujna 2022. - 15:25

U Zrinsko-frankopanskoj ulici, u neposrednoj blizini gradske jezgre, kako smo već pisali, odvalio se betonski poklopac šahta, a nakon naše objave prostor je označen s obzirom da se radi o vrlo prometnoj ulici koja vodi sa Zagrebačke odnosno javne garaže do Pila.

image

Šaht u Zrinsko-frankopanskoj ulici

Čitatelj/Čitatelj

O ovoj potencijalnoj opasnosti za prolaznike se još u kolovozu oglasila gradska uprava priopćenjem u kojem navode kako je Hrvatski Telekom d.d., sukladno nalogu Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu, osigurao prostor oko oštećenog betonskog poklopca šahta u Ulici Zrinsko-frankopanskoj.

image

Šaht u Zrinsko-frankopanskoj ulici

Čitatelj/Čitatelj

"Riječ je o šahtu u nadležnosti teleoperatera, a isti se obvezao početkom sljedećeg tjedna postaviti zamjenski poklopac čime će ulica ponovno biti sigurna za prolaz pješaka", pisalo je u priopćenju objavljenom 19. kolovoza. Otada je prošlo više od mjesec dana a mi donosimo kako danas izgleda taj šaht. Izgleda li kao da je postavljen zamjenski poklopac?

25. travanj 2024 07:21