StoryEditorOCM
DubrovnikUDRUGA “RODA”

Radionice o trudnoći i porodu i Mala škola dojenja

19. travnja 2017. - 12:28

Udruga “Roditelji u akciji”, poznatija pod skraćenim nazivom “Roda” održat će tijekom sljedećeg tjedna dvije radionice za trudnice i njihove partnere.  Tako će se u ponedjeljak 24. travnja u 17 sati u prostorijama hotela Lero održati radionica o dojenju. Voditelji radionice su Rodine savjetnice za dojenje koji pozivaju sve trudnice i njihove partnere, a predviđeno trajanje radionice je dva sata.

Dan kasnije, u utorak 25. travnja, na istom mjestu i s početkom u isto vrijeme, u 17 sati, održat će se i Rodina radionica o trudnoći i porodu. Ova je radionica namijenjena svim trudnicama i njihovim partnerima. Iz udruge poručju svim polaznicama kako im tom radionicom žele obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji.

Rodina radionica je istodobno i prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako s vama surađuju vaši hormoni, kako se u optimalnim uvjetima vaša zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete i za vas.

Još nešto: sve su radionice besplatne a iz udruge poručuju kako je zbog ograničenog broja polaznica/ka nužna prethodna prijava na 099-536-10-54 ili e- mail dubrovnik@roda.hr a prijava je moguća i posredstvom Facebook stranice RODA Dubrovnik.

19. travanj 2024 23:55