StoryEditorOCM
DubrovnikElite travel

Otkrijte čari Istanbula: Posljednja prilika za grupni polazak iz Dubrovnika ove godine

Piše dv
27. ožujka 2024. - 13:08

Doživite čarobnu atmosferu Istanbula, grada na spoju kontinenata, bogate kulture i zadivljujuće povijesti. Elite Travel Vam nudi jedinstvenu priliku doživjeti Proljeće u Istanbulu (https://www.elitetravel.hr/hr/polasci-iz-dubrovnika/istanbul-iz-dubrovnika/ ) na 5 dnevnom putovanju s polaskom 28.4.-2.5.2024. s direktnim letom iz Dubrovnika, a sve to u sklopu organiziranog putovanja koje će Vaš odmor i istraživanje destinacije učiniti nezaboravnim iskustvom.

Ovo je zadnji grupni polazak iz Dubrovnika u 2024. godini! Ne propustite jedinstvenu priliku i otkrijte Istanbul direktnim letom iz svoga Grada.

 

Istanbul – grad na raskrižju kontinenata

Istanbul, nekadašnji Konstantinopol, oduvijek je bio metropola bogate povijesti i kulture. Smješten na spoju Europe i Azije, grad nudi jedinstvenu mješavinu orijentalnih i zapadnih utjecaja. Otkrijte veličanstvenu Aju Sofiju, nekadašnju crkvu, džamiju i muzej koji oduzima dah. Prošećite kroz živopisni Grand bazar i prepustite se čarima orijentalnih mirisa i boja. Posjetite Topkapi palaču, sjedište Osmanskog Carstva, i uronite u bogatstvo turske povijesti.

 

Uživajte u udobnosti direktnog leta

Putovanje direktnim letom iz Dubrovnika u Istanbul štedi vam vrijeme i energiju. Zaboravite na dugotrajna putovanja s presjedanjima i uživajte u udobnosti. Doživite Istanbul u punom sjaju i iskoristite svaki trenutak u ovom fascinantnom gradu. 

 

image

The Galata Tower

Guven Ozdemir/Getty Images

 

Upoznajte Istanbul s iskusnim vodičem

Elite Travel nudi putovanje u pratnji iskusnog vodiča koji će Vam približiti bogatu povijest i kulturu Istanbula te Vam olakšati navigaciju gradom.

Beskrajne mogućnosti za uživanje mogu ponuditi fantastičan doživljaj za sve ukuse. Od fascinantnih povijesnih znamenitosti poput Aja Sofije i Plave džamije, preko živopisnih tržnica i ukusne turske kuhinje, do opuštajućeg krstarenja Bosporom i znamenitog tornja Galata.

Besprijekorna organizacija: Elite Travel se pobrinuo za sve detalje Vašeg putovanja. Od avio karte i smještaja u hotelu 4* na odličnoj lokaciji u dijelu grada Taksim - Pera - Galata, do organiziranih izleta i slobodnog vremena za individualna istraživanja - sve je planirano s ciljem da Vaše putovanje bude što ugodnije i bezbrižnije.

 

Putovanje u Istanbul s Elite Travelom je idealan način da doživite ovaj fascinantan grad i uživate u svim njegovim ljepotama. Rezervirajte svoje mjesto već danas i otkrijte čarobni Istanbul!

23. travanj 2024 06:37