StoryEditorOCM
DubrovnikOPROŠTAJ

Otišao je još jedan dobri duh Grada: Napustio nas je omiljeni profesor Branko Vuković

Piše dv
15. siječnja 2022. - 13:05

Otišao nam je još jedan dobri duh Grada.Branko.  Branko iz dječijih vrtića Dubrovnik. Branko sa mnogobrojnih kviz takmičenja na TVu. Branko iz Laburista. Branko sa Jezuita. Jednom mi je rekao da je svaki rastanak mogućnost novog susreta.

Adio Brancuzi!

image
Napustio nas je još jedan omiljeni Dubrovčanin, profesor Branko Vuković
Facebook

Ove je riječi oproštaja s omiljenim dubrovačkim profesorom i pedagogom podijelio danas njegov sugrađanin Neno N. Kera u Facebook grupi 'Jedno drugo vrijeme, Vrijeme dobrih Duhova od Grada, Dubrovčana dobra duha.

Mnogim generacijama Dubrovčana gospar Branko ostat će u trajnom sjećanju i kao prosvjetni djelatnik i kao prijatelj koji je mnoge učenike uveo u svijet književnosti, ali ih i odgojio za život. Uvijek svima na usluzi, ljubazan i duhovit, Vuković će nedostajati Dubrovčanima i Gradu.

Od Branka Vukovića oprostio se i gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković:

- Adio, gospar Branko,

Otišao je još jedan gospar. Dugogodišnji djelatnik Dječjih vrtića Dubrovnik, veliki zaljubljenik u Grad. Posljednjih petnaest godina bio je i moj susjed, uvijek spreman na šalu, ali i na ozbiljne priče. Uživao je u svojim umirovljeničkom danima. Adio, gospar Branko i nedostajat ćeš! - zapisao je na svom Facebook profilu gradonačelnik.

23. travanj 2024 18:03