StoryEditorOCM
DubrovnikZBOG VELIKE POTRAŽNJE

Novi punkt za cijepljenje je u Sportskoj dvorani, evo kad se možete cijepiti idući tjedan

Piše DV
25. studenog 2021. - 11:25
Stozer civilne zastite Dubrovacko-neretvanske zupanije uputio je javni poziv za cijepljenje protiv koronavirusa u sportskoj dvorani. Potrebna je samo zdravstvena iskaznicaTonci Plazibat/Cropix

U tjednu koji je pred nama bit će organiziran Punkt za cijepljenje u Sportskoj dvorani u Gospinom polju i to 30. studenog te 1. i 2. prosinca 2021.

Cijepljenje svih zainteresiranih hrvatskih državljana za prvu i booster dozu bit će u utorak i srijedu (30.studenog i 1.prosinca 2021.g.) od 8 do 12 sati.

Booster dozu mogu primiti sve osobe kojima je proteklo 6 mjeseci od primanja druge doze cjepiva. Na raspolaganju će biti cjepiva Comirnaty (Pfizer), Janssen (Johnson&Johnson) i Spikevax (Moderna Biotech).

U četvrtak (2. prosinca 2021.) od 8 do 12 sati organizira se cijepljenje osoba koje trebaju primiti drugu dozu cjepiva.

Na raspolaganju će biti cjepiva Comirnaty (Pfizer) i Spikevax (Moderna Biotech).

Navedenim danima neće biti cijepljenje stranaca. Svi strani državljani zainteresirani za cijepljenje mogu svoje cijepljenje izvan punkta organizirati putem e-maila: vaccination@tzdubrovnik.hr

Mole se sve osobe koje dolaze na cijepljenje da ne dođu natašte te da sa sobom ponesu bočicu vode kako bi lakše podnijeli cijepljenje.

19. travanj 2024 15:39