StoryEditorOCM
DubrovnikRAST BROJA ZARAŽENIH|

MATO FRANKOVIĆ: Korona ili sezona - ne može oboje! Tko se od ugostitelja ne bude pridržavao pravila, oduzimamo mu odmah javne površine na godinu dana

Piše dv
15. srpnja 2021. - 09:05

"Poštovani sugrađani, danas je čak 13 ljudi iz Grada pozitivno na korona virus. Ukupan broj zaraženih na području grada Dubrovniku je 58 osoba. Podsjetit ću, prije nešto više od tjedan dana imali smo ukupno dvije zaražene osobe.

Nakon izvrsnog odaziva na cijepljenje prije tjedan dana sutra, zbog visokih temperatura punkt za cijepljenje bit će na novoj lokaciji u studentskom domu. Parking osiguran, puno hlada i klimatiziran prostor. Ovim putem Vas molim da svi vi koji se možete cijepiti to i napravite. Ujedno, najavljujem provođenje strožih mjera kontrole pridržavanja epidemioloških mjera propisanih od strane HZJZ-a. Naime, od ukupnog broja zaraženih osoba 58, značajan broj njih se zarazio u jednom ugostiteljskom objektu koji je imao živu muziku. Ponovno apeliram na ugostitelje da, što bi naši stari rekli 'ne ubijajte kravu zbog šnicela'. Iskrivljenim podacima pojedinaca svi smo ugroženi. Nećemo tako nešto više tolerirati, tko se ne bude pridržavao pravila, oduzimamo odmah javne površine na godinu dana", na svom Facebook profilu napisao je Mato Franković.

16. travanj 2024 07:56