StoryEditorOCM
DubrovnikPROMO |

LUKSUZNA LOKACIJA ZA NABAVKU SVJEŽEG MESA I MESNIH PROIZVODA U Dubrovniku otvorena prva premium mesnica Pivac u Hrvatskoj

Piše Dv
22. veljače 2021. - 14:27

Otvaranjem prve premium mesnice u sklopu maloprodajne mreže Mesne industrije Braća Pivac, Dubrovnik je od danas postao bogatiji za novu, luksuznu lokaciju za nabavku svježeg mesa i mesnih proizvoda.

Radi se o potpunopreuređenom prostoru postojeće mesnice Pivac u Gružu na adresi Obala Stjepana Radića 19, koja na ovoj lokaciji posluje dulje od petnaest godina, a sada je opremljena novom modernom opremom atraktivnog dizajna i rashladnim vitrinama prema najvišim tehnološkim standardima.

image
Dubravko Lenert

Novouređeni prodajni prostor od danas nudi još bogatiju ponudu svježeg mesa vrhunske kvalitete, domaće svinjetine i junetine s hrvatskih farmi te najkvalitetnijih mesnih prerađevina i suhomesnatih delikatesa. U mesnici Pivac ekskluzivno su dostupna i dva nova premium proizvoda –Biftek odrezak i TomahawkSteak, uz Ramstek i Rib Eye Steak koji su također nedavno plasirani na tržište.

Ljubazno i profesionalno osoblje kupcima će rado udijeliti stručan savjet i odgovoriti na svaki upit, a uz raznovrsnu ponudu svježeg mesa i mesnih proizvoda u ponudi poslovnice nalazi se odabrani asortiman ostalih prehrambenih i neprehrambenih artikala: mliječni i pekarski proizvodi, svježe voće i povrće, konditorski program, higijenske potrepštine te ostali asortiman za kućanstvo.Osim suvremenom opremom i bogatom ponudom, premium mesnica Pivac također se ističe posebnim vizualnim identitetom.

image
Dubravko Lenert

U povodu otvorenja za kupce je pripremljen niz pogodnosti. Uz cijeli tjedan prigodnih akcijskih cijena, tu su brojne degustacije te slatki i slani pokloni iznenađenja za prvih stotinu kupaca, a 200. kupac osvojit će i poseban dar koji je ujedno najpoznatiji proizvod Mesne industrije Braća Pivac – Dalmatinski pršut s kosti s pripadajućim stalkom. Radno vrijeme premium mesnice Pivac u Dubrovniku bit će radnim danom od 7:00 do 20:00 sati, subotom od 7:00 do 17:00 sati te nedjeljom i blagdanom od 7:00 do 12:00 sati.

Iz Mesne industrije Braća Pivac zahvaljuju svim dubrovačkim kupcima na dugogodišnjoj vjernostite poručuju da će otvorenjem ovog objekta i dalje nastaviti raditi na svakodnevnom unaprjeđenju kvalitete ponude i razine usluge na obostrano zadovoljstvo.

Maloprodajna mreža Grupe Pivac trenutno broji više od 250 poslovnica diljem Hrvatske, s tendencijom daljnjeg širenja.

image
Dubravko Lenert

O Grupi Pivac

Grupa Pivac jedna je od najvećih i najrespektabilnijih mesnih industrija u ovom dijelu Europe, a obuhvaća tri mesoprerađivačke tvrtke: PPK karlovačku mesnu industriju, Mesnu industriju Vajda i Mesnu industriju Braća Pivac. Pogoni za proizvodnju svježeg mesa i mesnih prerađevina nalaze se u Karlovcu, Čakovcu i Vrgorcu, a Grupa je najprepoznatljivija po proizvodnji pršuta s godišnjim kapacitetom od preko 350.000 komada od čega je više od 150.000 zemljopisno zaštićenih Dalmatinskih pršuta. Najveći naglasak u Grupi Pivac stavljaju na važnost revitalizacije stočarstva u Hrvatskoj i ostvarenje samodostatnosti u domaćem uzgoju.

image
Dubravko Lenert

Tako djelatnost Grupe Pivac obuhvaća i vlastiti uzgoj te kooperaciju s uzgajivačima junadi, s godišnjim kapacitetom oko 10.000 grla, kao i kooperaciju s više od 80 domaćih uzgajivača svinja, prvenstveno na području Međimurja i Slavonije, čiji je trenutni kapacitet oko 175.000 tovljenika godišnje s tendencijom rasta. Prepoznajući važnost i potrebu za stalnim ulaganjem u održivost proizvodnih procesa te zaštitu zdravlja i sigurnosti potrošača, u proizvodnji Grupe Pivac primjenjuje se sustav upravljanja u skladu s međunarodnom normom kvalitete i sigurnosti hrane IFS Food, sustav HACCP za osiguranje zdravstvene ispravnosti hrane te sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001. Grupa Pivac zapošljava više od 2.000 ljudi, surađuje sa svim većim trgovačkim lancima na hrvatskom tržištu te plasira proizvode na njemačko, mađarsko, bugarsko, irsko, belgijsko, austrijsko, slovensko i ostala tržišta EU i trećih zemalja, prije svega tržište Srbije koje je u kontinuiranom porastu.

25. travanj 2024 12:33