StoryEditorOCM
DubrovnikIZJAVA KOJA JE NASMIJALA HRVATSKU

Kontaktirali smo roditelje male Lucci koja je priznala kako ‘ne navija‘ za Vatrene nego za Hajduk, kažu kako su ostali iznenađeni brojnim reakcijama...

Piše DML
22. studenog 2022. - 21:23

Video u kojem curica Lucci iz jednog dubrovačkog vrtića reporteru Dubrovačke televizije na pitanje navija li za Hrvatsku reprezentaciju odgovorila kako ne navija za Hrvatsku, nego za Hajduka nasmijao je hrvatsku javnost. 

Kontaktirali smo njezine roditelje Boška i Lucu Čapalija, koji su nam rekli da su ih komentari ljudi ‘počeli malo nervirati‘ jer je ‘dosta komentara vodilo tome da je to naučila iz kuće, a ne obraćaju pozornost da je to dijete od 4 godine i tri mjeseca‘.

- Kao da ona zna što je Hrvatska, a što je Hajduk - rekao nam je rođeni Trogiranin Boško.

- Nađe se jedan, pa to ode i zasjeni onu pravu priču. A tu je curicu netko ipak obukao to jutro, isti ti roditelji koji je možda ‘ukrivo‘ uče, djeca i vrtić su dobili suglasnost da se snimi taj spot kao podrška hrvatskoj reprezentaciji i dijete se ipak ne uči ‘ukrivo‘ - naglasio je njezin otac i dodao da se njezino ime piše Lucci, a čita kao Luči.

- Ja čak i nisam neki strastveni navijač, ali jedan od sinonima Dalmacije je i taj Hajduk koji se spominje i više gleda na televiziji. K‘o da ona zna što je reprezentacija, niti smo znali da će biti intervjuirana. Ona nije nikad ni čula da će igrati Hrvatska pa ju je to iznenadilo i rekla je da navija za Hajduka - zaštitnički se postavio njezin otac.

- Pa se nađu oni pametni koji to kritiziraju.

- Prošlo Svjetsko prvenstvo ona je bila u mom trbuhu - dodala je majka Luce - Rodila se dva dana iza finala.

Bilo kako bilo, Lucci je zvijezda, pa komu drago, komu krivo!

Podsjetimo, curica Lucci, odjevena u reprezentativne boje s kikicama, upitana je: "Reci mi, navijaš li za Hrvatsku?", a odgovorila je: "Ne!".

"Nego?" - uzvratio je novinar.

"Za Hajduka!" - ispalila je slatko djevojčica.

19. travanj 2024 23:03