StoryEditorOCM
DubrovnikOBJAVIO NA ‘FEJSU‘ |

FRANKOVIĆ Dragi antivakseri, nemojte se cijepiti, slobodno ostanite doma i komentirajte kako ćemo svi mi koji smo se cijepili biti čipirani i sterilni

Piše Dv
21. srpnja 2021. - 11:38

Povodom sutrašnjeg organiziranog cijepljenja u prostorijama Studentskog doma od 15 do 19 sati, gradonačelnik Mato Franković još jednom je uputio apel za cijepljenje.

- Dragi sugrađani, kao što možete vidjeti u dnevnim objavama o brojci oboljelih, posljednja dva dana bilježimo trend blagog rasta. Navedeno nije dobro budući da ovisno o kontaktima zaraženih navedena brojka, kada uzmemo i brojku gostiju u Gradu može početi rapidno rasti. Brzi rast nas vodi u crveno, a svi znamo što to znači. Apeliram na sve Vas, a posebno mlade da se cijepe. Većim brojem cijepljenih postići ćemo manju mogućnost zaraze na području našeg Grada. Dragi antivakseri, Vi se nemojte cijepiti, slobodno ostanite doma i komentirajte na Facebooku i web portalima kako ćemo svi mi koji smo se cijepili biti čipirani, magnetizirni, sterilni itd... OBLITI PRIVATORUM PUBLICA CURATE - napisao je Franković na Facebooku.

22. travanj 2024 15:08