StoryEditorOCM
DubrovnikLOKALNI IZBORI 2021. |

DOMOVINSKI POKRET DUBROVNIK Do danas projekt izgradnje 108 stanova braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata u Mokošici nije realiziran

Piše Dv
24. ožujka 2021. - 13:36

Iz Domovinskog pokreta Dubrovnik osvrnuli su se na stanove za branitelje i stradalnike Domovinskog rata u Mokošici. 

Aktualna vlast je obećala izgradnju 108 stanova braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata u Mokošici. Navedeni projekt je započet u suradnji s Ministarstvom branitelja. Do danas navedeni projekt nije realiziran, niti ima naznaka da bi mogao biti realiziran.

2018. godine, također od strane ove vlasti braniteljima je obećana dodjela zemljišta na Nuncijati, kao i građevinska dozvola uz plaćene komunalne doprinose. Ni ovaj projekat nije realiziran.

Pitamo se do kada će ova vlada izigravati branitelje, te u prvi plan stavljati donošenje Zakona o branitejima i civilnim stradalnicima domovinskog rata, te kroz njega ostvarivanje prava agresora, dok će svoje branitelje izigravati?

Također se pitamo gdje su silne braniteljske udruge (HVIDRA i dr.), i što su po pitanju navedenih projekata poduzele - stoji u priopćenju koje potpisuje dopredsjednik ogranka Domovinskog pokreta Dubrovnik Vedran Violić.

22. travanj 2024 19:03