StoryEditorOCM
DubrovnikANKETA: JESTE LI ZADOVOLJNI DOČEKOM NOVE 2020 NA STRADUNU?

Bilo je odlično! Brojali smo 102 tisuće kuna do zore!

2. siječnja 2020. - 17:07
Marinko Kvesić:- S Korčule dolazim već petu godinu na Stradun. Svake je godine bilo dobro, a ove je ispalo najbolje. Ja sam nekako više za domaći rock 'n roll, a takvo je bilo i moje društvo. Prevelike gužve nije bilo, a to što smo ostali sve do 3,30 sati sve govori kako smo uživali. Predlažem da ubuduće glavne zvijezde počnu svirati sat ranije te da završe sat kasnije. Na 1. siječnja su me oduševile kamenice i vino, a takav je i dojam desetak njemačkih gostiju koje sam upoznao i koji su najavili ponovni dolazak iduće godine.


Tonći Vlašić iz kućice "Đusto":- Imali smo "top" ugođaj i izvrstan promet! Jer, 102 tisuće kuna nije mali novac, do zore smo ga brojali! Iako su ljudi već s prestankom svirke počeli ići ća, ne ljutim se na njih nego na komunalce koji su već oko 3 sata počeli čistiti Grad. Točno je: ujutro je Stradun ponovno zasjao kako treba, ali su se pometači mogli još malo strpiti.


Gregor Lokner:- S djevojkom Aljom sam se doslovce u zadnji tren odlučio iz Črnomelja u Sloveniji doći upravo u vaš grad i nismo zažalili. Zadovoljni smo ukupnim programom i trudili smo se ništa ne propustiti: ni parni valjak ni novogodišnji koncert u podne uzkamenice! Sve je bilo kako treba i dolazimo opet, vjerojatno s prijateljima iz Slovenije. Ništa ne mjenjajte, želimo da i oni osjete to što i mi!


KAKVO JE BILO OVOGODIŠNJE SILVESTROVO NA STRADUNU
24. travanj 2024 15:13