StoryEditorOCM
DubrovnikSKAC DU

72 sata bez kompromisa

Piše Ahmet Kalajdžić Foto: Ahmet Kalajdžić
3. listopada 2016. - 12:20

SKAC DU poziva sve sugrađane koji žele postati volonteri i sve one koji žele pozitivne promjene u svojoj okolini da se prijave za akciju koja je već zadobila podršku velikog broja poznatih osoba a koja će se realizirati u Dubrovniku, Splitu, Zagrebu, Zadru i Sinju.
Uz upit u pozivu: Uočavate prostor za provedbu kvalitetne volonterske akcije? Prijavite svoju ustanovu, udrugu, župu, zajednicu i sudjelujte u projektu "72 sata bez kompromisa". Iz SKAC-a obavještavaju kako će zajednički dogovoriti i organizirati volontersku akciju koja će odgovoriti na potrebe životne sredine nakon što se ispune prijavnice iz kojih će se dobiti uvid u sve potrebe i kako bi se na njih odgovorilo adekvatan način.
Projekt će se otvoriti u četvrtak 13. listopada do kada se zaprimaju prijave projekata ali i volontera. Svi prijavljeni volonteri bit će dio zajedničke akcije kojom će se u petak i subotu, 14. i 15. listopada, pokušati će prljavo očistiti, pokidano popraviti, tužne razveseliti, bolesne ohrabriti…
Prema najavi, zatvaranje projekta bit će uz veliko slavlje svega dobrog učinjenog, novih prijateljstava i predivnih iskustava u nedjelju 16. listopada.

24. travanj 2024 07:06