StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoKANDIDATI, PRIJAVITE SE

RASPISAN NATJEČAJ Zračna luka Dubrovnik traži direktora

Piše DV
17. siječnja 2020. - 16:06
Zračna luka Dubrovnik traži direktora. Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture u srijedu, 15. siječnja raspisalo je natječaj za tu poziciju na mandat od četiri godine.

Natječajem je propisano da kandidat mora imati visoku stručnu spremu iz pravne, ekonomske, prometne ili tehničke struke, najmanje deset godina radnog iskustva na odgovaraćoj poziciji u skladu sa traženom stručnom spremom te najmanje pet na rukovodećim mjestima. Uvjet je i najmanje pet godina radnog iskustva u zrakoplovnoj djelatnosti te poznavanje najmanje dva strana jezika. Kandidati se na natječaj mogu prijaviti 15 dana od objave.

Prijave na natječaj podnose se u roku od 15 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama, osobno ili poštom preporučeno na adresu: Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, Prisavlje 14, Zagreb, s naznakom: Prijava na natječaj za člana Uprave - direktora trgovačkog društva Zračna luka Dubrovnik d.o.o. - ne otvarati.

Aktualni direktor dubrovačkog aerodroma je Frano Luetić kojemu je mandat Vlada RH produljivala četiri puta po pola godine. Luetić je na mjestu direktora zamijenio prethodnika Roka Tolića koji je prije razrješnice direktorovao devet godina.
24. travanj 2024 19:54