StoryEditorOCM
Turizam i gospodarstvoRADIONICA ZA PRIVATNE IZNAJMLJIVAČE

Kako poboljšati prodaju?

Piše dv
7. veljače 2020. - 13:34
Besplatna radionica za privatne iznajmljivače pod nazivom "Kako poboljšati prodaju?" održat će se 13. veljače u Domu Kulture u Cavtatu. Početak je u 17 sati, a organizatori su Direct Booker i Booker Tools.

Inače, Direct Booker je najbrže rastuća agencija za privatni smještaj u regiji, a ovaj put organiziraju besplatnu radionicu za iznajmljivače "Kako poboljšati prodaju?" Svi iznajmljivači privatnog smještaja pozvani su na radionicu, na kojoj će im se prezentirati savjeti kako poboljšati svoje prodajne rezultate.

Tako će direktor Direct Bookera Nino Dubretić govoriti na temu "Kako poboljšati prodaju?" o načinima najbolje prakse za poboljšanje prodaje kapaciteta u objektima za iznajmljivanje, dok će Dario Bijelić iz Booker Toolsa govoriti na temu "Pametni alati za samostalne iznajmljivače"

Radionica se održavaju 17- 19 sati i podijeljene su u dva dijela, a nakon svakog izlaganja je predviđeno i vrijeme za dodatna pitanja sudionika. Organizatori zbog ograničenog broja sudionika mole sve zainteresirane da se prijave najkasnije do 11. veljače na
marketing@direct-booker.com
19. travanj 2024 14:47