StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetHOROR U MIAMI BEACHU

Video: Helikopter pao u more na svega šest metara od kupača!

Piše dv
20. veljače 2022. - 10:57

Tri osobe bile su u helikopteru koji se srušio u Atlantski ocean blizu obale Miami Beacha, na sveopće čuđenje i šok posjetitelja plaže, izvijestila je policija.

Srećom, nije bilo smrtno stradalih. Dva su putnika prebačena u memorijalnu bolnicu Jackson i u stabilnom su stanju, a treći putnik nije ozlijeđen prilikom pada. Zasad je nepoznato, tko je od troje putnika upravljao letjelicom, donosi Jutarnji list.

Policija Miami Beacha primila je dojavu o padu helikoptera u 13.10 sati. Videozapis koji je na Twitteru objavila policija prikazuje pad helikoptera u ocean vrlo blizu obale prepune kupača i posjetitelja.

Na mjesto nesreće stigla je Federalna uprava za zrakoplovstvo, čiji su djelatnici zatvorili dio plaže, rekla je policija.

Okolnosti pada helikoptera tipa Robinson R44 zasad nisu poznate, a odmah je pokrenuta istraga o nesreći, doznaje CNN.

Sean Adams došao je sa suprugom na godišnji odmor u Miami Beach čak iz Las Vegasa, svjedočio je padu helikoptera koji opisuje kao 'zastrašujuće iskustvo'.

Po zanimanju zrakoplovni tehničar Sean Adams izjavio je da je helikopter letio naprijed-nazad iznad duboke vode, a nakon pada počeo se prevrtati, a svi posjetitelji plaže otrčali su na mjesto nesreće.

- Postoje stvari koje nikada ne želite vidjeti niti razgovarati o tome. Nesreća se dogodila 50 metara od plaže, u blizini ljudi. Nevjerojatno da nitko nije stradao, rekao je.

Ispričao je da je pilot izašao iz helikoptera i da su putnici izgledali omamljeno i šokirano.

Kolumbijska Ana Diaz plivala je u oceanu kada je čula pozive obitelji da se vrati na obalu. Od nesreće je bila udaljena svega šest ili osam metara.

- Bilo je kao iz filma, čuo se glasni prasak kada je helikopter pao u vodu. Bila sam jako uplašena i zabrinuta, jako me to sve potreslo, rekla je za lokalne medije, a prenosi CNN.

19. travanj 2024 18:15