StoryEditorOCM

Svećenik koji je pretukao časnu sestru ponovno divljao: fizički nasrnuo na 43-godišnjakinju i uhvatio je za vrat, završila je u bolnici

Piše I.I./sd
18. svibnja 2022. - 10:13

Nakon što je jučer, 17. svibnja 2022. godine zadarska policija zaprimila saznanja o narušavanju javnog reda i mira u Sukošanu, tijekom dana provedeno je kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 43–godišnjakom.

Sumnjiči ga se da je jučer, oko 00.10 sati u Sukošanu u Ulici Hrvatskih branitelja prvo verbalno napao, a potom i fizički nasrnuo na 43-godišnjakinju te ju uhvatio za vrat.

Kako neslužbeno doznaje Zadarski.hr, riječ je o župniku Domagoju Kelavi koji je početkom svibnja pretukao časnu sestru Anetu Anđelić.  

U Općoj bolnici Zadar oštećenoj 43-godišnjakinji pružena je liječnička pomoć te je utvrđeno kako je lakše ozlijeđena, prenosi Slobodna Dalmacija.

Zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izazvanog naročito drskim i nepristojnim ponašanjem, osumnjičenik će danas uz Optužni prijedlog biti prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Iz Zadarske nadbiskupije su nam kazali kako će se uskoro obratiti s priopćenjem. 

Mještani: Pijani župnik istukao časnu sestru na ulici!; Župnik: To se nije dogodilo, kako to uopće možete reći!?

Pritvoren župnik koji je istukao 70-godišnju časnu sestru: Žrtva nasilnog svećenika pokušala je sve zataškati, ali policija je utvrdila stravične detalje zbog kojih ni sudac nije imao puno izbora

19. travanj 2024 04:22