StoryEditorOCM

Stanje Brucea Willisa sve je gore, obitelj je stalno uz njega: ‘Ne može puno govoriti, njegovi se nadaju čudu‘

Piše dv
8. prosinca 2022. - 13:20

Nakon što je u ožujku ove godine obitelj holivudske zvijezde Brucea Willisa objavila da glumac pati od afazije koja utječe na njegovu sposobnost govora, zbog čega se i povukao iz svoje glume, ona sada nastoji iskoristiti svaki trenutak s njim jer mu je mentalno stanje sve lošije te se ‘nadaju čudu.‘

Izvor otkriva kako je njegova bivša supruga, glumica Demi Moore stalno u kontaktu s njim i njegovom sadašnjom suprugom Emmom Heming.

- Koristi svaku priliku da provede vrijeme s njim. Ako nije tu uz njega, zove ga na telefon samo da joj Bruce čuje glas, dodaje.

Obitelj trenutno zajedno provodi praznike u Idahu, kao i svake godine, a izvor objašnjava da je to za njih oduvijek bilo posebno doba godine, donosi Jutarnji list.

image

Emma Heming Willis i Bruce Willis 

Bryan R. Smith/Afp

- Nastavljaju se obiteljske tradicije koje su voljeli, poput pidžama partyja i večeri igara, dodaje izvor ističući da su se Moore i Heming dodatno zbližile dok mu zajedno pomažu.

- Bruce ne može puno govoriti i čini se da ne shvaća puno od onoga što drugi govore tako da je Emma doista bila njegov glas i komunikator. Postoje dani kada vide djeliće staroga Brucea, no to traje kratko. Čini se da im sve više izmiče i to im slama srce. Njegove kćeri ne mogu zamisliti život bez njega. Nedostaje im stari Bruce - onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih dečkiju i davao im neželjene savjete, dodaje.

Willis se za svoju sadašnju suprugu oženio 2009., a s njom ima dvije kćeri Mabel i Evelyn. Prethodno je bio u braku s Moore od 1987. do 2000., a s njom ima kćeri Rumer, Tallulah i Scout.

19. travanj 2024 02:28