StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetSVE JE DRUGAČIJE

Šimu Vrsaljka zaziva Lovren, ali zaljubljeni Zadranin uživa daleko od Katara! Dok se Vatreni tresu oko Brazila, pogledajte gdje je on sa svojom voljenom Kajom

Piše dv
7. prosinca 2022. - 15:23

Premda ga je i u videu u kojem je zabilježio slavlje u svlačionici Vatrenih, nakon što su protiv Japana i veličanstvenih jedanaesteraca izborili ulazak u četvrtfinale, zazivao Dejan Lovren, i "motirao" da će doći, samo neka kaže gdje, Šime Vrsaljko ove dane provodi na totalno drugačijem mjestu od Katara, donosi Slobodna Dalmacija.

Daleko od  pustinjske klime, Šime gušta snježne užitke sa svojom partnericom Kajom Vidmar i njihovom kćerkicom Viktorijom, što je plavokosa Slovenka otkrila upravo na svojim objavama na Instagramu.

Popularni Zadranin, koji je tijekom i nakon SP-a u Rusiji na društvenim mrežama stekao vojsku obožavateljica i pratitelja, koji su posebno voljeli njegove skečeve s Lovrenom, danas živi potpuno drugačiji život, premda, u to ne sumnjamo niti najmanje, prati i bodri svoje dojučerašnje suigrače kroz sve što prolaze.

Šime se od hrvatske nogometne reprezentacije oprostio u kolovozu, a 2022. će po mnogočemu ostati posebna u njegovom životu, jer su mu ovo prvi blagdani s novom obitelji.

Vrsaljko je dugo skrivao vezu s lijepom Slovenkom, potvrdio ju je tek nakon rođenja njihove kćerkice. Prethodno se mjesecima pisalo i pričalo kako je njegovom braku s atraktivnom Zadrankom Mateom došao kraj.

image

Šime i Matea Vrsaljko bili su u vezi još od srednje škole

Luka Gerlanc/Cropix


Matea bila je Šimina prva ljubav i hodali su još od srednje škole, a vjenčali se 2017., nakon devet godina veze. Godinu kasnije postali su roditelji sina Bruna.

Dvije godine kasnije, više nisu bili zajedno, a Vrsaljko je našao novu ljubavnu sreću.

16. travanj 2024 21:46