StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPOVRATAK U LONDON

Procurile prve fotografije kralja Charlesa, emotivni monarh snimljen je sa suprugom Camillom. Princ Harry tješio zaposlenicu aerodroma, iako i sam tuguje

Piše Duška Jurić/JL
9. rujna 2022. - 13:57

Emotivni kralj Charles III. napustio je dvorac Balmoral u pratnji svoje supruge Camille, koja je također bila suznih očiju, te se uputio u London kako bi održao svoj prvi govor kao monarh. Charles je viđen u automobilu zajedno sa suprugom, a ovo su njegove prve fotografije otkako je postao kraljem.

image
AFP
image
AFP
image
AFP

Britanski kralj trebao bi se danas obratiti naciji te se prije toga susresti s premijerkom Liz Truss.

U međuvremenu je njegov mlađi sin, princ Harry viđen na londonskom aerodromu Heathrow te je on prvi član kraljevske obitelji koji je napustio Balmoral. Zadnji je došao, a prvi otišao, prenosi Jutarnji.hr.

I iako bi on trebao biti taj kojeg se ovih dana tješi, ipak su ga fotografi snimili kako on tapše po ramenu zaposlenicu zračne luke nakon što mu je izrazila sućut zbog smrti njegove bake, kraljice Elizabete II.

image
Profimedia
image
Profimedia

Harry se sada vraća u Windsor kako bi bio sa suprugom Meghan Markle, i to nakon 12 sati koje je proveo s ocem i bratom, princem Williamom. Sussexovi će ostati u Britaniji 10 dana do kraljičina sprovoda.

Vojvoda od Sussexa bio je posljednji član kraljevske obitelji koji je sinoć stigao u dvorac i prvi koji je jutros otišao nakon što je izgubio utrku s vremenom kako bi stigao do kreveta svoje voljene bake prije nego što je jučer umrla.

24. travanj 2024 23:28