StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetSJEDNICA VLADE|

PLENKOVIĆ O PREŠUTNIM MINUSIMA Donijet ćemo rješenje koje neće ugroziti egzistenciju građana, ako bude potrebe mijenjat ćemo zakon

Piše DV
2. rujna 2021. - 11:24
Zagreb, 300821. Tg zrtava fasizma. HDZ. Izjava za medije Andreja Plenkovica, Predsjednika Vlade Republike Hrvatske nakon sjednice Predsjednistva i Nacionalnog vijeca Hrvatske demokratske zajednice.Goran Mehkek/Cropix

Članovi Vlade dobit će informaciju o aktualnom stanju vezanom za koronavirus i potres, a na dnevnom redu sjednice je, između ostalog, i Nacrt prijedloga zakona o zaštiti potrošača (EU) te Prijedlog odluke o načinu izvođenja nastave u osnovnim i srednjim školama kao i na visokim učilištima te obavljanju rada u ustanovama predškolskog odgoja i obrazovanja u uvjetima epidemije bolesti COVID-19, piše Slobodna.

Premijer se prije sjednice Vlade susreo s guvernerom HNB-a Borisom Vujčićem kako bi s njim razgovarao o problemu prešutnog prekoračenja pa je u uvodnom obraćanju otkrio detalje.

Rekao je kako će im HNB te da će donijeti rješenje koje neće ugroziti egzistenciju ljudi te da će, ukoliko bude potrebno, mijenjati i zakon.

25. travanj 2024 11:38