StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetAgonija koja traje

Otac nestale Marijane iz Big Brothera: ‘Njezin suprug Karlo Seifert mi ne dozvoljava da vidim unuka! Išao sam u Centar za socijalnu skrb...‘

Piše dv
9. studenog 2022. - 07:00

Ivo Kovačević, otac nestale Marijane iz Big Brothera, otkrio je da mu zet Karlo Seifert ne dozvoljava viđati jednogodišnjeg unuka. Trebao ga je vidjeti prošlog tjedna kad je došao u Zagreb mirno prosvjedovati ispred policijske postaje na Krugama kako bi saznao pravu istinu o nestanku svoje kćeri za kojom se traga više od pola godine, donosi Slobodna Dalmacija.

- Nije mi dozvolio zet. Navodno je izjavio da sam ja govorio ružno o mami od maloga, odnosno o svojoj kćeri. I zašto sam rekao da je bila pijana u noći nestanka. Pa nisam ja to rekao, već svi njezini prijatelji koji su bili s njom tu večer - rekao je Ivo za Story.

- Nisam mogao s njim stupiti u kontakt jer me blokirao, ne mogu s njim razgovarati - dodao je.

Ivo je bio u Centru za socijalnu skrb gdje su mu rekli da proba s Karlom stupiti u kontakt preko treće osobe, a ako mu to ne uspije, onda sudskim putem.

image

Ivo Kovačević

- Jer kad bi to bilo dijete koje ima 10 godina i može donekle samo odlučivati, to bi onda bila druga priča. Ali ovako je to dijete od nepune dvije godine, sad će 10. studenog napuniti dvije, ne mogu mu ni rođendan čestitati - tužan je Ivo.

Marijana je s Karlom dobila sina, a iz prvog braka ima 14-godišnju kćer koju je Ivo vidio.

- Proveli smo pola popodneva, sve je u redu… Dijete tješi mene, umjesto da ja tješim nju, odlična je curica. S njezinim tatom sam u tako dobrim odnosima kao da mi je i dalje zet. Nikad se nije dogodilo da smo se sreli, a da me nije poljubio - govori Ivo koji je ranije rekao i da je Marijana bila pred razvodom s Karlom.

Podsjetimo, pobjednica regionalnog Big Brothera nestala je u Zagrebu u noći s utorka na srijedu 27. travnja ove godine. U 5.30 ujutro na broj 192 građanin koji se Mostom mladosti kretao stazom za pješake iz smjera Savice prema Zapruđu prijavio je kako je na sredini mosta pronašao torbicu s dokumentima na ime Marijana Seifert.

image

Marijana Seifert

Srdjan Vrancic/Cropix

S odmakom od tri sata policiji je uslijedio novi poziv. U 8.30 Karlo Seifert prijavio je nestanak supruge iz stana u Lastovskoj ulici koji se, prema njegovim sumnjama, dogodio tu noć, poslije ponoći, nakon što su otišli na spavanje.

Novinarka emisije Provjereno Ana Malbaša nedavno je u rekonstrukciji noći Marijaninog nestanka donijela nova saznanja prema kojima je zvijezda Big Brothera nestala kasnije.

- Ako je stvarno istina da je suprug dao izjavu da su u ponoć legli, to je laž. Ona je u ponoć bila sa mnom - izjavio je Malbaši jedan od svjedoka.

20. travanj 2024 08:20