StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetMnogi su šokirani

Nije znala da je trudna dok nije započeo porod. Živjela je normalno, izlazila u klubove, konzumirala alkohol, a onda su krenuli bolovi: ‘Nisu mi vjerovali, mislili su da lažem‘

Piše R. P. /sd
27. rujna 2022. - 15:44

Prodajna pomoćnica iz Meksika, Vivian Ruizvelasko (20) nije znala da je trudna sve dok nije započeo njezin porod. 

Vivian je rodila sina Matíasa prije deset mjeseci, a prije porođaja nije imala pojma o trudnoći te je živjela kao i inače: Pila je, vježbala, družila se s prijateljima i dečkom Tonatiuhom Gonzalezom, donosi Slobodna Dalmacija.

Fotografije snimljene tijekom trudnoće pokazuju da nije imala primjetan stomak, a nastavila je imati krvarenje tijekom čitave trudnoće, što je pogrešno zamijenila za menstruaciju. 

@vivianwiserv Replying to @Libny Ortega TODO PASA POR ALGO Y TODO PARA BIEN;) #happy #fyp ♬ original sound - Vivian Wise Rv

Nakon rođendanske zabave svoje prijateljice Vivian je osjetila intenzivne bolove u stomaku i kukovima te je otišla u bolnicu, gdje ju je liječnik obavijestio da će se ubrzo poroditi. Novopečenu majku ova vijest je šokirala te su se ona i njezin dečko zabrinuli oko toga kako će platiti medicinski račun. Međutim, Vivian je sada jako sretna što ima sina. 

- Saznala sam da sam trudna tek kada sam bila na porođaju. Odmah sam se šokirala iz mnogo razloga. Pitala sam se je li dijete dobro i što ću s njim budući da nikada prije nisam držala bebu. Brinula sam oko svega što joj trebam kupiti i u tom trenutku moj se svijet srušio, rekla je Vivian. 

U početku joj je bilo jako teško jer nije imala nikakvog iskustva niti posla s djecom, ali s vremenom se prilagodila. 

- Činjenica da ga moram učiti o životu je prelijepa i on već ide u vrtić, a uz to je jako sretan. On je moj sin, moj partner i ljubav mog života, a ovo je iskreno najbolja i najmanje očekivana stvar koja mi se mogla dogoditi, priznaje. 

Sve je počelo s bolovima u trbuhu

Osjetila je bolove dan poslije prijateljičine rođendanske zabave, a već sutradan je otišla na posao. Pila je tablete i biljni čaj u pokušaju da ublaži jake bolove, a u stvarnosti je imala trudove. Na kraju je otišla s posla ranije i krenula u bolnicu s Tonatiuhom. 

- Tada su mi rekli da me boli jer imam trudove i da se moram poroditi. 

Njihov sin, Matias, rođen je carskim rezom, a par je ostao "u šoku". Vivian se nije osjećala povrijeđeno što joj je dečko bio šokiran. Ne zna o čemu je razmišljao, ali je znala da će se pokrenuti kako bi platio stvari za bebu i bolnički račun. Bio je jako uplašen, što je razumjela, piše Daily Mail. 

- Mnogi ljudi mi nisu vjerovali i mislili su da je to nemoguće ili da lažem, rekla je. 

- Drugi su bili šokirani, a s druge strane, mnoge su žene komentirale da se i njima dogodilo isto. 

Prije porođaja vodila je život kao i inače. Često je izlazila, zabavljala se, ali nije toliko pila jer je pre godinu dana izvadila žučnu kesu. 

- I dalje sam nešto pila, kao i vježbala i plivala, sve je bilo stvarno normalno - kaže novopečena mama. 

Mnogi su komentirali kako im se ova situacija čini ugodnijom vrstom trudnoće. 

- Ovo je zapravo uobičajeno, nekim ženama ne naraste stomak i zbog položaja fetusa ne osjete bebine udarce, poručio je korisnik na Tik-Toku. 

- Dobro došle u klub. Nisam znala da očekujem blizance dok nisam bila trudna 30 tjedana, a rodila sam ih u 34. tjednu, poručila je i jedna žena.

20. travanj 2024 16:26