StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetIVO KOVAČEVIĆ

Nije dočekao da sazna istinu o svojoj Marijani! Preminuo tata pobjednice Big Brothera. Njegova supruga Gordana za Slobodnu: ‘Razbolio se od tuge za kćerkom...‘

Piše Vinko Paić/SD
30. prosinca 2022. - 10:33

Sinoć je u šibenskoj bolnici u 64. godini preminuo Ivo Kovačević, otac nestale Marijane Seifert.

Kako piše Slobodna Dalmacija, on je prije nekoliko tjedana doznao da ima rak pluća, a bolest je, nažalost, rapidno napredovala. Tužnu vijest potvrdila nam je i njegova supruga Godana Kovačević.

- Razbolio se i umro od tuge za našom Marijanom. Nije dočekao da sazna što joj se dogodilo - kratko nam je kroz suze rekla Gordana.

image

Ivo Kovačević i kći Marijana

Niksa Stipanicev/Cropix

Ivin posljednji ispraćaj bit će idućeg tjedna na zagrebačkom krematoriju.

Prije samo dva mjeseca mirno je prosvjedovao ispred policijske postaje na Krugama u Zagrebu. Tada je za naš portal rekao da se s tog mjesta ne planira micati dok ne dobije barem dio odgovara o nestanku Marijane.

Najvažnije mi je doznati pravu istinu, makar mi kćer bila mrtva, da znam što se dogodilo i da joj mogu odnijeti cvijeće na grob. Ja samo želim znat di je moje dite? Šta se s njom dogodilo - zavapio je uplakanim glasom gospodin Kovačević.

image

Ivo Kovačević

- Šest mjeseci je prošlo, a nema ništa. Previše vremena je prošlo... Mrtvim roditeljima i sestri koja je poginula u prometnoj nesreći prije par dana sam na groblju rekao: Vi znate di je vaša kćer zakopana, a ja ne znam di je moja. Roditelj nikad ne gubi nadu i neću ni ja! Žena Gordana je još gore od mene. Uopće nije bila u stanju doći sa mnom, onda možete misliti kako joj je! - kazao nam je tada Ivo.

Kad je Marijana 2011. pobijedila u regionalnom Big Brotheru otišao je u Beograd na finalnu večer i čvrsto zagrlio i izljubio kćer. Bili su to televizijski trenuci koji su razgalili gledatelje diljem regije.

Podsjetimo, Marijana je nestala u Zagrebu u noći s utorka na srijedu 27. travnja ove godine kada se udaljila iz stana u Lastovskoj ulici na Savici u kojem je živjela sa suprugom i sinom.

image

Marijana Seifert

Srdjan Vrancic/Cropix

U 5.30 ujutro na broj 192 građanin koji se kretao Mostom mladosti stazom za pješake iz smjera Savice prema Zapruđu prijavio je kako je na sredini mosta pronašao torbicu s dokumentima na ime Marijana Seifert. 

Potraga do danas nije dala rezultata te je Marijanin nestanak i dalje obavijen velom tajne.

25. travanj 2024 06:36