StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetVatreno za ‘Vatrene‘

Nemojte utakmicu Hrvatska - Argentina dočekati suha grla i prazna želuca, kupovinu obavite ranije, jedan će trgovački lanac raditi skraćeno, provjerite radno vrijeme

Piše dv
12. prosinca 2022. - 15:37

Utakmice hrvatske nogometne reprezentacije magnet su za sve građane, gledaju se i u domovima, učionicama, pa i u crkvama. Zbog toga će i trgovine raditi skraćeno.

Konzumove prodavaonice će u utorak 13. prosinca raditi skraćeno. S obzirom na to da je hrvatska nogometna reprezentacija ušla u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva te da je navijačka euforija na vrhuncu, javljaju iz tvrtke, Konzum je donio odluku da će u utorak, 13. prosinca, njihove prodavaonice raditi skraćeno do 20 sati.

image

Konzum je odlučio u utorak raditi do 20 sati, osim dućana u trgovačkim centrima
 

Saša Burić/Cropix

U priopćenju se ipak napominje kako je izuzetak dio prodavaonica u trgovačkim centrima koje će raditi prema redovnom radnom vremenu. Iz Konzuma pozivaju kupce da kupovinu obave na vrijeme. Zasad je skraćeno radno vrijeme najavio jedino Konzum, no vjerujemo da će njihov primjer slijediti i još neke trgovine i prehrambeni lanci, o čemu ćemo vas obavijestiti, piše Novac.hr.

Prema tome, dobro je sve potrebito, od jela i pića do rekvizita, nabaviti na vrijeme, i to u dovoljnoj količini, koja uključuje produžetke i jedanaesterce.

image

Za veće društvo i penale može se kupiti i bačvica piva (ilustracija)

Damir Krajač/Cropix
18. travanj 2024 22:57