StoryEditorOCM

Na društvenim mrežama napravili lažni profil sestre Mateja Periša i objavljivali informacije iz njegova života. Nenad Periš apelirao: ‘Nije mi jasno da to netko radi, poštujte našu bol...‘

Piše DV/PSD
31. svibnja 2022. - 09:50

Na društvenim mrežama pojavio se lažni profil sestre Mateja Periša na kojem su se pojavljivale različite informacije iz njegova života. Nenad Periš se oglasio nakon pojavljivanja lažnog profila i zamolio sve da poštuju bol obitelji, piše Mondo.rs.

- Uistinu mi nije jasno da netko možda iz potpuno bezazlenih pobuda Mateja naziva bratom. Molim one koji se predstavljaju kao Matejeva obitelj da se zbog svih onih koji za Matejem plaču i žale zajedno s nama, njegovim najbližima, suzdrže takvog predstavljanja odnosno slanja javnosti takvih poruka. U svakom slučaju, stvaranje lažnog identiteta i povezivanje s osobom koja više nije ovde na Zemlji ne pokazuje poštovanje pokojnog. Hvala na razumijevanju u ime Matejeve obitelji, rekao je Nenad Periš, prenijela je Slobodna Dalmacija.

Podsjetimo, nakon sahrane Mateja Periša, njegov otac se obratio javnosti:

- Sahranili smo našeg Mateja dostojanstveno. Njegova duša je na svom mjestu, a ostaci blizu nas. Ispratili su ga njegovi najbliži. Obitelj i prijatelji, samo ljudi koje znamo, rekao je Periš.

18. travanj 2024 15:59