StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetMINUTA ŠUTNJE

Incident na glavnoj proslavi blagdana u Zadru, lokalni vijećnik Domovinskog pokreta nepozvan je stao za govornicu i pred predsjednikom Milanovićem rekao...

Piše Iva Ivanac/sd
24. studenog 2022. - 13:55

Nakon završetka svečane sjednice Gradskog vijeća Zadra koja je održana u Hrvatskom narodnom kazalištu, vijećnik Domovinskog pokreta Damir Biloglav popeo se za govornicu, čestitao laureatima i tražio da se održi minuta šutnje i oda počast poginulim braniteljima, donosi Slobodna Dalmacija.

Naime, lokalnom zastupniku zasmetala je činjenica što na početku svečanosti nije održana minuta šutnje za poginule branitelje pa je htio "popraviti stvari". Iako je njegovim dolaskom za pozornicu publika krenula izlaziti iz teatarske dvorane, neki od njih su, čuvši što Biloglav traži, ipak zastali. 

- Kasnije sam lijepo razgovarao s gradskim vijećnikom - kratko je komentirao predsjednik Zoran Milanović koji je bio počasni gost na svečanoj sjednici Gradskog vijeća koja je održava povodom Dana grada koji se slavi na blagdan sv. Krševana, jednog od nebeskih zaštitnika Zadra.

19. travanj 2024 21:23