StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPOSEBAN DAN |

DVOSTRUKO SLAVLJE MARINA ČILIĆA: Osvojio meč i srce svoje Kike s kojom slavi treću godišnjicu braka

Piše jutarnji list
28. travnja 2021. - 20:06

Doista je poseban dan za tenisača Marina Čilića (32).

Osim što slavi jer se plasirao u četvrtfinale ATP turnira u Estorilu, gdje je mnogo teže od očekivanog u 2. kolu svladao 331. igrača svijeta Portugalca Nuna Borgesa sa 6-7 (5), 6-4, 6-4 nakon dva sata i 24 minuta igre, Čilić i njegova godinu dana mlađa supruga Kristina Milković danas imaju još razloga za slavlje, donosi Jutarnji.

Naime, skladni par obilježava treću godišnjicu braka.

Čilićeva odabranica rijetko se pojavljuje u javnosti, no povodom godišnjice je na privatnom Instagram profilu objavila fotografiju sa suprugom uz opis: "Treća".

Proslavljeni sportaš i diplomirana psihologinja i politologinja vjenčali su se 2018. u crkvi Svetog Nikole u Cavtatu nakon dugogodišnje veze. Goste je na proslavi u tvrđavi Revelin zabavljao Zlatan Stipišić Gibonni (52), a slavlje je u medijima najavljivano kao "vjenčanje godine".

Par se upoznao 2008. u Dubrovniku na Davis Cupu, gdje je Kristina radila kao hostesa.

U obitelj je krajem siječnja prošle godine stigla prinova - sin Baldo.

- Malenog smo nazvali Baldo jer je to ime Kristinina pokojnog oca, koji je, nažalost, prerano preminuo, u vrijeme kad je njoj bilo tek sedam godina. Prvo, ime nam je jako lijepo, a drugo, ima snažnu simboličku vrijednost - kazao je Čilić za Jutarnji prije godinu dana.

On i supruga Kristina, Kike, kako je on od milja zove, već su se, kako nam je ranije priznao, naviknuli na specifičan životni stil koji često podrazumijeva odvojenost.

- Ona je također jako motivirana kao osoba. Ima svoj svijet, smjer, želi imati svoju karijeru, što ja apsolutno podržavam. Zato smo i uspjeli stvoriti jako čvrstu vezu, jako se lijepo dopunjavamo. Oboje imamo svoj svijet i posao, ali, naravno, jako pazimo da imamo i vrijeme kad smo zajedno. Ponekad ona može odvojiti neki period i ići sa mnom na turnire - rekao je, donosi Jutarnji.

16. travanj 2024 02:06