StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetISTRAŽUJE JE POLICIJA|

ANTIMASKERICA BERNARDA JUG: Idemo do kraja, Sotone moraju biti lustrirane na svim nivoima i u svim područjima!

Piše dv
21. rujna 2021. - 14:09

Iz Krapinsko-zagorske policijske uprave u utorak su za Dnevnik.hr potvrdili da je u tijeku kriminalističko istraživanje nad Bernardom Jug, učiteljicom u Osnovnoj školi Mihovil Pavlek Miškina u Đelekovcu, nakon što ju je policiji prijavila ravnateljica zabočkog Centra za socijalnu skrb Tanja Cujzek.

Takozvanu antimaskericu ravnateljica Cujzek prijavila je nakon što joj je uputila niz uznemirujućih poruka vezanih za slučaj odbijanja nošenja maske u školi u Krapinskim Toplicama.

"Učenici, sutra svi maske stavite oko noge ili objesite na uho. Treba ismijavati ovaj cirkus i ovu formu bez sadržaja do kraja. Mnogi inteligentni i neporobljeni učenici već su u pokretu odbrnjičavanja. Budite napokon buntovni u pravoj stvari!

P.S. 8.r. Krapinskih Toplica isključen iz izazova. Oni su izabrali ropstvo i zlostavljanje i samih sebe i drugih koji se bore i za njih. Za njih nade nema. Danas se Nikoli nisu usudili ništa reći. Znamo i zašto. Na njihovu sramotu, sramotu njihovih roditelja, baka i djedova te učitelja i poltronskog ravnatelja, nisu se ni ispričali. No, uskoro ćete i vi na jedan nacionalni roditeljski sastanak za preodgoj. Bit će to sastanak za vaše roditelje prvenstveno'', poručila je Jug na svom Facebook profilu, nakon čega se okomila i na medije: "Probudi se i ne budi više sudionik ovoga zla! A mediji? Mediji neka lažu i dalje da dokažu do kraja za koga rade i koliko su protiv svoga naroda i svega dobroga i zdravoga. Njima ćemo suditi kad spasimo djecu. Mediji koji nisu dio ovoga zla neka još žešće krenu u akciju."

Dok policija provodi istraživanje, Bernarda Jug svojim se neprimjerenim porukama i izjavama prometnula u jednu od najistaknutijih huškačica na društvenim mrežama.

"Ako kao pripadnik če*nika silujete žene, i dalje možete biti policajac ili načelnik policije i ceriti se u lice tim ženama svakodnevno u Vukovaru, ali neprijateljski mediji i hrvatske feminjarske fu&e nikada neće pokrenuti nikakav medijski linč na vas. Nikada. Jer zlo se ne smije mrziti. Mrze samo dobro. To su oni. Prepoznajete ih ovih dana. Napadaju sve nas koji branimo ljudska prava i osnovne slobode. Idemo do kraja. Pokažite sve što jeste, nemojte se više skrivati. Sotone moraju biti lustrirane na svim nivoima i u svim područjima", glasi jedna od njezinih poruka na profilu na Facebooku.

Kolegice i kolege antimaskerice Jug sjećaju se i njezina političkog angažmana i ambicija. Na izborima 2015. godine bila je na četvrtom mjestu kandidacijske liste Mosta u četvrtoj izbornoj jedinici, no nikada nije stigla dalje od toga. Zato u seriji videa na Youtube kanalu pod nazivom Budnica hrvatskom narodu, "pojašnjava hrvatsku zbilju i otvara oči napaćenom narodu".

Svoje pratitelje na društvenim mrežama, antimaskerica Jug pokušava povezati i pod zajedničkim nazivnikom vjerske naravi te im poručuje:''Katolik zapovijeda, a ne cendra", donosi Dnevnik.hr

17. travanj 2024 12:39