StoryEditorOCM
Crna kronikaOČEVID U TIJEKU

Užas u Splitu: na Kmanu pronađena mrtva žena s ozljedama od hladnog oružja. Policija uhitila sina kojeg je zatekla kraj tijela, stan je pun krvi

Piše Katarina Marić Banje,
Vladimir Urukalo
23. prosinca 2021. - 16:57

Tijelo žene s tragovima nasilne smrti pronađeno je oko 15 sati u stanu na predjelu Kman u Splitu, u Mosećkoj ulici. Uhićen je sin žrtve, saznajemo neslužbeno. Mjesto zločina prekriveno je tragovima krvi tako da će očevid potrajati više sati, donosi Slobodna Dalmacija.

Iz PU splitsko-dalmatinske za sada su objavili samo osnovne podatke.

-  U stanu je pronađeno mrtvo tijelo žene te su policijski službenici na mjestu događaja utvrdili da postoji sumnja da se radi o nasilnoj smrti. Muškarac je zatečen u stanu i dovodi se vezu s događajem te će se nad njim provesti kriminalističko istraživanje.

Mjesto događaja je osigurano i u tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetnika - saznajemo od Željke Radošević iz PU splitsko-dalmatinske.

Kako samo neslužbeno doznali, nesretna žena na tijelu ima ubodne rane. Prema prvim informacijama, smrtonosne ozljede je zadobila prije dan ili dva, a točno vrijeme smrti utvrdit će obdukcija. 

16. travanj 2024 06:12