StoryEditorOCM
Crna kronikaŽrtva nasilja

Potresna priča mlade žene: ‘Obećao je da će mi život pretvoriti u pakao, i pretvorio ga je! Šalje gole fotografije, otvara profile, ucjenjuje me...‘

Piše dv
9. siječnja 2023. - 15:39

Dnevnik.hr donosi priču mlade žene koja je prošla kroz nasilnu vezu koju su obilježile ljubomora i ucjene. Nakon što je prekinula s partnerom, noćna mora iz njegovih prijetnji se ostvarila, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Obećao je da će mi život pretvoriti u pakao, i pretvorio ga je!" govori žena, nažalost, jedna od mnogih žrtava ovakve vrste nasilja.

"Kad smo bili u vezi, ucjenjivao me je da će mi raditi lažne profile na stranicama za upoznavanje partnera i napraviti pakao od života, bio je ljubomoran, vrijeđao me i prekinula sam s njim", priča žena koja je bivšeg partnera prijavila policiji zbog prijetnji.

Završio je u zatvoru na tri mjeseca jer joj je mailom prijetio smrću. No također je i on podigao tužbu protiv nje zbog prijetnje.

"Ja sam njega prijavila policiji, bile su određene mjere zabrane prilaska", navodi i dodaje da se pokušala dogovoriti s njim preko odvjetnika da na tome stanu, pa je prijavu povukla.

"Nasilje se nastavilo. On koristi moje osobne podatke, otvara profile na Facebooku i Instagramu s mojim fotografijama. Prijavila sam tim društvenim mrežama lažne profile, a njihov odgovor je bio da napravljeni profili ne krše pravila koja imaju", tvrdi. Dodala je da je opet bila na policiji te da su joj tamo rekli da problem može rješavati privatnom tužbom.

"Osim toga, fotografije gole žene koja je slične građe tijela kao ja, no bez glave i bez lica, slao je mojem prijatelju. Ja takve fotografije nikad nisam napravila. Slučaj je na sudu od studenoga, još nije bilo ročišta", navodi čitateljica za Dnevnik.hr.

Zbog narušena zdravlja ova žena posjećuje liječnike i pije antidepresive.

25. travanj 2024 16:55