StoryEditorOCM
Crna kronika‘MAJSTOR‘ U MIRKOVCIMA

Pogledajte nevjerojatan prizor koji je policija zatekla nakon dojave građana, vozač je bio pijan!

Piše Jutarnji.hr
5. svibnja 2021. - 15:44

Po prethodnoj dojavi građanina koji se vozilom kretao iza vozača, policijski službenici su 3. svibnja u 13,09 sati u Vukovarskoj ulici u Mirkovcima zaustavili 44-godišnjaka koji je, pod utjecajem alkohola u organizmu od 2,23 g/kg, upravljao osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka, piše Jutarnji list.

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske napominju kako na automobilu s desne strane na prednjem i stražnjem kotaču nije bilo postavljenih pneumatika, već se cestom kretao na naplatcima, što je Pravilnikom o tehničkim pregledima vozila na cesti kategorizirano kao opasan nedostatak.

Kako je vozač već ranije osuđivan za iste ili slične prekršaja, te je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, uhićen je i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a nakon čega je iniciran žurni prekršajni postupak.

Presudom Općinskog suda u Vinkovcima 4. svibnja vozaču je izrečena novčana kazna od 12.000 kuna te zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom 'B' kategorije u trajanju od tri mjeseca, izvijestila je policija koja je na svojim stranicama objavila fotografije spornog automobila koje je uslikao drugi vozač.

20. travanj 2024 06:13