StoryEditorOCM
Crna kronikaDVIJE LJETNE KRAĐE:

KRAĐE U GRUŽU I KONAVLIMA Mladić razbio staklo vozila i ukrao takuin, dvije žene ukrale parfeme i kozmetiku

Piše Ahmet Kalajdžić
13. srpnja 2021. - 11:20

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad mladićem (22 godine), službenici Policijske postaje Dubrovnik utvrdili su osnovanu sumnju da je u subotu, 10. srpnja u poslijepodnevnim satima kamenom razbio staklo na vozilu dubrovačkih registracija koje je bilo parkirano u Sustjepanskoj ulici u dubrovačkom presdjelu Gruž, nedaleko Osnovne škole Ivana Gundulića.

Nako nrazbijanja stakla, mladić je iz unutrašnjosti vozila otuđio novčanik iz kojeg je uzeo novac, a novčanik 29-godišnjeg vlasnika odbacio. Oštećenom vlasniku vozila je pričinio materijalnu štetu od oko 4 tisuće kuna.

Osumnjičeni je uhićen već sljedećeg dana, ali je zbog iskazanih zdravstvenih poteškoća odveden u dubrovačku bolnicu gdje je hospitaliziran te će po puštanju iz zdravstvene ustanove biti procesuiran. Novčanik s dokumentima je pronađen i vraćen oštećenom.

Druga krađa se dogodila u poslijepodnevnim satima 5. srpnja ove godine kada su dvije ženske osobe u dobi od 41 i 31 godine iz trgovine na području Konavala otuđile više komada parfema i kozmetike nakon čega su se vozilom udaljile u nepoznatom pravcu.

Zbog sumnje da su počinile kazneno djelo krađe policija je osumnjičene kazneno prijavila nadležnom općinskom državnom odvjetniku u Dubrovniku.

18. travanj 2024 05:19