StoryEditorOCM
Crna kronikaCRNI PETAK

Korčulanin lutao po splitskom kvartu pa upao u oko inspektorima za droge: u torbi mu našlo dva kilograma speeda, a ovo mu nije prvo uhićenje

Piše dv/sd
18. lipnja 2022. - 13:09

Kod pritvorskog nadzornika završio je 38-godišnji diler uhićen u petak u Splitu s dva kilograma amfetamina speed. Nakon iznošenja obrane na Općinskom državnom odvjetništvu odlučit će se hoće li ostati u istražnom zatvoru na splitskim Bilicama ili će se braniti sa slobode.

Doznajemo kako se radi o Korčulaninu kojeg je uhićenja koštalo sumnjivo ponašanje na ulici i lutanje na području Neslanovca koje je privuklo pažnju policije. U putnoj torbi su mu našli 8 vrećica u kojima se ukupno nalazilo 2090 grama speeda.

Uhićen je, doveden u službene prostorije i nad njim su proveli kriminalističko istraživanje inspektori Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske. Nakon provedenog istraživanja, 38-godišnji Korčulanin je priveden pritvorskom nadzorniku zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Do sada je zbog doge „padao“ samo na rodnom otoku, ali uvijek s manjim količinama te bi dobio prekršajne prijave zbog neovlaštenog posjedovanja. Očito ga to nije odvratilo od "bakćanja" s drogama.

25. travanj 2024 01:52