StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET

PRVA LIGA Squareu Crnica na šibenskom Baldekinu 

Piše PSD.
15. veljače 2020. - 21:51
Treća utakmica u nizu bez pobjede, a toliko ih je Square odigrao u 2020. godini. Počelo je remijem 3:3 protiv Uspinjače Gimka u Gospinom polju nakon čega je upisan domaći poraz od Futsal Dinama 3:1, prvi ove sezone, a sad na prvom gostovanju ove godine poraz u Šibeniku od Crnica s 8:3.

S druge strane Crnica je dobila sve tri, sad je treća, i to sa četiri boda više od dubrovačkog sastava ispred kojeg je i Novo vrijeme Apfel, te Olmissum. Novo vrijeme ima sedam bodova više te vodi, a Olmissum je drugi s bodoma manje od makarskog sastava, koji brani naslov prvaka.

Iza Square je Futsal Dinamo sa 16 bodova, Vrgorac sa 14, Alumnus s 12, osma Uspinjača te deveti AFC Universitas imaju po 10, a Split je posljednji sa 6 bodova.

Iduće kolo dolazi u Gospino polje Olmissum. Nakon toga ide Square u goste Splitu, pa mu dolazi Novo vrijeme. U zadnja tri kola ligaškog dijela, redom, gost Alumnusa, domaćin Vrgorca, te gost AFC Universitasa.

Prvih osam će u doigravanje za prvaka. Nema sumnje kako će to igrati 'crveno plavi'. Pitanje je samo s koje će pozicije krenuti.

Na šibenskom Baldekinu, piše šibenskiportal, Crnica nije mogla računati na pojačanje iz Gruzije Archila Sebiskveradzea jer iz njegovog bivše kluba još nisu stigli papiri, dok je momčad s klupe umjesto suspendiranog Mladena Perice vodio Hrvoje Slavica. U 7. minuti domaćinu se ozlijedio i kapetan te najbolji strijelac Dragan Vuković.

Crnica je povela u 2. minuti autogolom kapetana Squarea Hrvoja Cvjetkovića. Potom je mrežu Square dva puta pogađao Stojković. Keko je prekinuo niz domaćina, koji je pogotcima Perića i Subotića imao na poluvremenu 5:1, a u nastavku i 6:1 (Šamija). Nakon toga je Square postigao drugi pogodak (Marko Kuraja). Zatim opet Šamija za domaćina, pa Pele za Square, te na kraju za domaćina Marčić (tv).
 
18. travanj 2024 16:59